Gość: kamikadze8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:07 kiedy pojawia sie "brzuszek" u przyszlej mamy taki zeby bylo go widac?? okropnie sie przejmuję bo podejrzewam u siebie ciaze!! a na razie chce to zachowac w tajemnicy do momentu pewnosci 100% dzieki z gory pozdroionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: brzuszek mamy IP: *.acn.waw.pl 14.11.05, 11:09 4-5 miesiąc zleży od stanu "otyłości " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamikadze8 Re: brzuszek mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:42 a ja myslalam ze kolo 3go kurde to mam dylemat.Boje sie isc po tes a do gina?? O boszzze!!!No tak, co sie stało to sie nie odstanie....Klamka zapadła albo jestem albo nie jestem.Poczekam i niestety to mnie nie ominie testy i gin... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: brzuszek mamy 14.11.05, 11:46 pewność na 100% będziesz miała na ładnych kilka-kilkannaście tygodni zanim zacznie widać. chyba, że dopadną cię wymioty/omdlenia i na kilometr będzie widać w pracy/domu, że to może być ciąża. w terminie spodziewanej miesiączki możesz robić test. ginekolog cokolwiek zauważy w jakieś 5-6 tygodni od ostatniego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: brzuszek mamy 14.11.05, 11:09 Na pewno zdążysz się upewnić zanim brzuch urośnie :o) Zresztą, jesli w ciąży nie jetseś, brzuszka nie będziesz miała... Odpowiedz Link Zgłoś