brzuszki

(3 wyniki)
  • Podświadomość 1: - I co jesteś z siebie zadowolona? – pyta mnie podświadomość, gdy spoglądam w lustro na zaszklone, rozmazane oczy. Mam piękne oczy, zwłaszcza, kiedy są smutne i doświadczone bólem. Gdy są puste, nie mogę na nie patrzeć, ranią mnie swoją martwotą. Ja : - Nie , jest mi wstyd, bo jak zwykle nie przeżyłam tego sama…I na dodatek zżarłam tonę śmieciowego jedzenia. Nie podoba mi się, ze to mi pomaga…Dlaczego sprawia mi to ulgę? Podświadomość 1 : - Bo jeste...
  • Mam mały problem i proszę o radę. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy schudłam 10 kg i teraz ważę 50 kg przy 160 cm wzrostu. Jednak ciągle wydaje mi się, że jestem nieco zbyt pulchna. Mam tendencje do tycia w brzuchu i zawsze 'szło' mi akurat w to miejsce. Chciałabym schudnąć jeszcze 3 - 5 kg. Znajomi i rodzina mówią, że teraz jestem za chuda, źle się odżywiam i na pewno wpadnę w anoreksję. Martwi mnie to, bo ja naprawdę nie widzę tej mojej domniemanej chudości. Moje wymiary to 85 - ...
  • ######################################### Sobota - Wielkie obrzarstwo..... :-(( NIedziela- Dieta 1000 kcal ( + za każdą kcal zrobiony brzuszek, czyli 1000 brzuszków) :-D Poniedzialek - obrzarstwo+ żyganie+ obrzarstwo + żyganie... + 600 brzuszków:/ Wtorek - ???? ( planowana głodówka) :-)))) ( +planowane min. 600 brzuszków) Wiesz co, ja już nie mogę.. po prostu nie mogę... To wszystko jest takie beznadziejne.. Nie wiem już co mam zrobić.... Poddać się?? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się