Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      brzuszki

brzuszki

(5 wyników)
    • Witajcie, jestem mamą 2-miesięcznej dziewczynki i niestety choroby nas nie oszczędzają walczymy od trzech tygodni z różnymi dolegliwościami najpierw Mała załapała grpę leczona przez siedem dni oscillococcinum i grip-heelem, później okazało się że ma zapalenie oskrzeli które leczyliśmy przez następne 7 dni inhalacjami z soli fizjologicznej 4x na dobę oraz kalium bichromicum 3x5 granulek, ponieważ jej stan się nie poprawiałpediatra kazała kalium bichromicum zastąpić dagomedem 24 i dagomedem 3 p...
    • Mój synek ma 5 mies.Od kilku miesięcy ma problemy z brzuszkiem.Objawia to się tym,że przy pierwszych łykach mleka coś go tam boli,bo odwraca głowe i przerywa jedzenie,krzywi się i popłakuje.Po kilku takich bolesnycy grymasach je już normalnie.Nie dzieje się tak przy wszystkich posiłkach,ale nie umiem powiedzieć kiedy tak,a kiedy nie. Po kilku dniach takich mąk,wszystko mija i jest ok,żeby za kilka dni znów wrócić. Od kilku dni nie je pełnych porcji(normy dzienne wyrabia ),mało pi...
    • czy coryzalia dodatkowo nie podrazni mu brzuszka? wlasnie konczy sie tzw. wirusowka, jeszcze czasem pobolewa go brzuszek. Synek 3,5 roku, mial temp do 39st, rozwolnienie, bolal mocno brzuszek. jedno sie nie skonczylo, a tu juz kich, katar i lekki kaszel. czy moglabym mu to podac - jak myslicie
    • uff... ALEZ się wydzierał... Umęczony śpi mi teraz na rękach a ja prawie zapomniałam jak się nazywam z tego krzyku... Myślę, że to szpinak, który jadłam rano (mały jest karmiony piersią), albo uszko, za które się ciągle łapał... Wiem, że trudno zdefiniować kolkę, a na kolkę Chamomilla 30 CH. A co jeśli to po prostu ból brzucha?? A co jeśli to ucho?? Ratujcie, on się pewnie zaraz obudzi...
    • moj prawie 16 miesieczny synek ma anemie. podaje mu zelazo. teraz jestem za granica, wiec z homeopatka bede sie kontaktowac telefonicznie. na razie jednak przez kolezanke otrzymalam informacje od mojej homeopatki, aby odstawic zelazo. obawiam sie takiego ruchu, bo maly ma bardzo niski poziom zelaza. czy wiecie dlaczego mam odstawic zelazo? czy ono przeszkadza w leczeniu homeopatycznym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się