buty

(3 wyniki)
  • Słuchajcie jestem tu nowa, od niedawna diagnozuje sie też moją niepłodność. Może moje pytanie jest na prawdę idiotycznę ale powoduje że sie stresuje przed kolejna wizytą. Do tej chory chodziłam prywatnie do różnych ginów i wizyta wyglądał dla mnie przynajmniej normalnie tzn był parawan, rozbierałam się i wskakiwałam na fotel. Oczywiście docierałam do niego w butach. Teraz byłam u gina, który do przygotowania do badania miał osobny pokoik a tam ręczniki ochronne!!! Schwytałam ten r...
  • Odkad staramy sie o dzidzie zawsze mam dylemat jak ide do sklepu i widze jakis ladny ciuszek albo fajne buty, kupic czy nie?. Zawsze jest to samo, ech chyba nie kupie bo moze w ciaze zajde i co potem z tym zrobie (szczegolnie faje, ciut drozsze buciki na obcasie)? To tak juz 1,5. Nie mowie, ze nic nie kupuje, ale zawsze nachodzi mnie ta sama mysl. Dzis wlasnie poszlam do sklepu bo letnie butki mi sa potrzebne i co, zobaczylam lade na obcasiku ale oczywiscie nie kupilam bo trzymam ...
  • Witajcie Po przeczytaniu kilku postów na temat idyrologa "dr" Furduja, postanowiliśmy z żoną pojechać do niego. Przed wejściem do gabinetu postanowiliśmy nie dać mu po sobie znać z jakim problemem przychodzimy. Pan "dr" najpierw przyjął żonę. Znalazł u niej kilka chorób o których wcześniej nie wiedziała (i nadal nie choruje). Znajdywanie chorób było wg. schematu. Najpierw znalazł coś w głowie, potem niżej gardło, jeszcze niżej żołądek itd. Kiedy doszedł do narządów rodnych, żona...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się