Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      buty

buty

(3 wyniki)
    • wszystkim palaczom rocznych swieczek ktorzy w zywe oczy klamia ze przez rok ich zycie zmienilo sie nie do poznania ... juz ponad rok nie mialem w ustach prawie wcale alkoholu. i co? i nic. nic sie niemal nie zmienilo. jest gorzej, wylazly moje problemy od ktorych uciekalem- ale tego sie spodziewalem, to musialo nadejsc. gorzej, ze mam nowe problemy. nie umiem pogodzic sie z tym, ze mam zyciorys zas.... pobytem na terapii, ze dzieki mojemu pleceniu o problemach z alkoholem r...
    • Oczywiscie ze jest! Jaras szczegolnie, ale nie tylko, uwielbia insynuacje oparte na schemacie: skoro ktos wmawiajac ci cos w twoim przekonaniu nieslusznego, to znaczy ze cos w tym jest, inaczej nie reagowalbys emocjonalnie. Wiec musi to byc sluszne. Atrakcyjnosc takiego schematu opiera sie na tym, ze w czesci przypadkow jest on sluszny. Jednakowoz TenJaras i inni ktorzy lubia ten schemat nie rozrozniaja tej drobnej roznicy- ze jak cos jest czasem to nie zawsze sluszne....
    • Zyję sobie spokojnie, niewiele mnie interesuje czemu ktos chodzi w żółtych butach skoro normą jest chodzenie w czarnych lub brązowych. Jesli sąsiad postanowi wchodzić na trzecie piętro na rękach to niech sobie wchodzi, jeśli przy okazji zawadzi butami o moje drzwi to się wtedy zainteresuję. Oświadczam że wszelkie próby wciągnięcia mnie w dyskusje o osobach trzecich są skazane na niepowodzenie. będę sie wypowiadał wyłącznie w swoim imieniu. a maile w skrzynce pozostawię sobie ku przest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się