bydgoszcz

(91 wyników)
  • Mój facet pracuje w Bydgoszczy, dojeżdża codziennie samochodem ze Świecia. Zamierza zabierać swoją znajomą, która również pracuje w Bydgoszczy. Co sądzicie o takich wspólnych dojazdach? Jestem pełna obaw; ufam mojemu facetatowi, ale nie ufam jego znajomej (miałam okazję ją poznać i z przykrością muszę stwierdzić, że jest bardzo sympatyczna i niestety atrakcyjna). Takie dojazdy mogą bardzo zbliżyć ich do siebie! Jestem po prostu bardzo zazdrosna. Chciałabym, aby dojeżdżał sam (wiem, że to wiąż...
  • Witam! szukam chętne osoby na dojazdy do Bydgoszczy od poniedziałku do piątku. Wyjazd ze Świecia o godz 6:00, wyjazd do Świecia o 16:00. Pracuję koło Galerii Pomorskiej.
  • Dziewczyny gdzie rodziłyście w Świeciu czy Tucholi? A może Bydgoszcz? Jak spisał się personel, jaka ogólna opieka? Mam pewne doświadczenie z Świeciem. W 24 tyg. wylądowała w szpitalu w Świeciu z krwawieniem i bólami podbrzusza. Zostałam bardzo niemile przyjęta na oddziale ratunkowym... Pani "pielęgniarka" wielka znawczyni,że nawet nie potrafiła obsługiwać stetoskopa, opie...ła mnie za brak piżamy na przebranie itp. Nikt z ginekologi mnie nie zbadał a na pytanie czy przyjdzie ginekolog dostał...
  • Szukam osób ,które dojeżdżają autem do Bydgoszczy na studia podyplomowe lub zaoczne. Mam zjazd 17-18.11 i poszukuję wolnych miejsc, dołożę się do paliwa.Zajęcia mam na ulicy Toruńskiej od godz 9.00 do 18.00
  • witam ...organizuje sobie transport do bydgoszczy:) moze ktos z was jezdzi na 7:30 do bdg...i wraca okolo 17 do świecia:) ?!?!:)
  • Witam bebe jeżdził do WSB mam wolne cztery miejsca.
  • Witam, Dojeżdżam codziennie na 7.40 do pracy w Bydgoszczy (wyjazd ze swiecia w ok. 6.40), na ul. Nowotoruńską. Powrót do Świecia przed 17.00. Zabiore kogoś w zamiana za partycypacje w kosztach (~14zl)
  • pilnie poszukuję wspólnego dojazdu samochodem do pracy do Bydgoszczy. Dojazd na 6:30 - 7:30 (8 godzin). Rondo Jagiellonów lub okolice. Osoby zainteresowane prosze o kontakt ap777@tlen.pl lub tel.609054144
  • Witam.Obejrzałem sobie nie dawno ich stronke internetową i musze przyznać ze jest całkiem niezła. Ale szukam kogoś u kogo moze grali i kto sie orientuje jak to wszystko wyglada na zywo zanim sie na nich zdecyduje. Bo trudna jest taka decyzja w ciemno.
  • szukam dojazdu do Bydgoszczy pracuję w godzinch 7:00-15:00 dojazd w okolice dworca PKP (dworcowa) oczywiście dorzucam się do paliwa :)
  • Dojeżdżam ze Świecia do Focus Parku w Bydgoszczy. Posiadam 3 wolne miejsca. Tel. 668 669 956
  • Poszukuję środka lokomocji do Bydgoszczy w dni robocze na godzinę 7.00
  • Co sadzicie o powyższym. Na jakiego egzaminatora trafić a na jakiego lepiej nie ;) ? czekam na odp :) Z góry dziękuje
  • Witam. Szukam osób jeżdżących samochodem do Bydgoszczy w soboty i niedziele na godzinę 8.00 lub wracających o godzinie 20.00 do Świecia które po drodze mają dworzec PKS w Bydgoszczy.
  • Prawie kończą! Co najmniej w 4 miejscach nowe fotoradary. Nówki pasy - krzywizny niektórych to chyba Picasso by sie nie powstydził (zdaje się, że w Trzeciewcu ktoś już przegiął pałę). Dodatkowo parę nowych wysepek, ograniczeń i zakazów (już teraz ciężko kogoś wyprzedzić, a nierzadko się zdarza pirat pędzący 60km/h z wielkim peletonem za sobą). Nowo wytyczone dwupasmowe podjazdy pod wzniesienia, na których drugi pas kończy się w połowie wzniesienia (koniec świeckiej obwodnicy - masakra!!! i za...
  • Cześć, szukam osób które jeżdżą samochodem do KPSW w Bydgoszczy w weekendy ?
  • Nie zwalniają tempa rozgrywki III Ligi. Już w sobote 11 września o godzinie 11.00 nasi piłkarze rozegrają wyjazdowe spotkanie z Chemikiem Bydgoszcz. Zapraszamy wszystkich kibiców na ten mecz. A dla tych, którzy nie będą mogli wyjechać do Bydgoszczy przygotowaliśmy tradycyjnie relacje telefoniczną: 781 206 042. Wszyscy liczymy na kolejny sukces Naszej Drużyny.
  • Dojeżdżam codziennie do pracy PKS Bydgoszcz i szczerze przyznam, że nie do końca można być zadowolonym z usług, jakie świadczy ta firma. Nie zawsze autobus przyjeżdża na czas z różnych powodów np. przyczyną jest wymiana żarówki, czasem w ogóle nie przyjeżdża, bo nie ma co podstawić, bo nie ma komu jechać. Te obłędne tłumaczenia nie trafiają do mnie. Kiedyś pobłażliwość mojego pracodawcy w sprawie spóźniania się do pracy, może się skończyć. Przykre, że człowiek płaci spore pieniądze na usługi ...
  • witam, Codziennie jeżdżę do Bydgoszczy na 7.30 - chętnie zabiorę pasażera.
  • czy są osoby dojeżdżające do pracy ze Świecia do Bydgoszczy? proponuje jakoś się zorganizować i razem dojeżdżać...wspólny dojazd pozwoli nam zaoszczędzić nie tylko czas ale i kilka złotych w portfelu..:)są chętni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się