Forum eDziecko Ciąża i poród Szpitale
ZMIEŃ
      bydgoszcz

bydgoszcz

(42 wyniki)
    • Mam pytanie bo nie wiem sama co robić. Czy rodziła któraś z was w Bizielu niedawno? Jak z położną, czy warto mieć taką swoją położną? Jakie są ceny? czy korzystał ktoś z usług pani Sitarek?
    • Bóle przedporodowe z koszmarnym bólem kręgosłupa złapały mnie już w środę- 08.02. W czwartek rano udałam się do szpitala, ale okazało się, że są to bóle przepowiadające, więc na własne życzenie wróciłam do domu. Lekarz jednak z ironią zapytał się po co w takim układzie przyjechałam (???). Bóle się nasilały, powtarzały się z różną częstotliwością, ale nade wszystko dokuczliwy był ból kręgosłupa- to on dominował. W sobotę – 11.02 ponownie znalazłam się w szpitalu. Najpierw na...
    • Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem z porodu w tym szpitalu?
    • Witajcie Dziewczyny, zbieram opinie, gdzie lepiej urodzić w Bizielu czy w Miejskim w Bydgoszczy? Spodziewam się dziecka na początku lipca i mam mętlik w głowie, gdzie urodzić? Mój lekarz prowadzący jest z Biziela, ale słyszałam, że Oni tam czekają tylko na poród o siłach natury i dlatego dzieci czasem rodzą się sine, a mimo to nie przyspieszają porodu. W Miejskim ponoć też dużo się zmieniło, ale na gorsze niestety :( Będę wdzięczna za Wasze opinie. Pozdrawiam.
    • czy znacie dobrego dr.z dobrym usg.chodzi o ustalenie płci?
    • czy znacie tego lekarza, czy jest dobrym specjalistą jeżeli chodzi o diagnozowanie wad płodu?
    • Jest tu ktoś z Bydgoszczy?
    • Chcę zrobic USG połówkowe, ale takie bardzo dokładne bo mój lekarz z Przychodni to prawie mi nic nie powiedział, tylko to, żę to co sie da zobaczyc to jest ok a reszty nie widzi bo jest tak ułozone dowolnie. Troche sie martwie bo czuje ze mi nie powiedział wszystkiego, dlatego potrzebuje DOBREGO LEKARZA USG. prosze o pomo.
    • Niestety rodziłam w Szpitalu Miejskim w Bydgoszczy w obecności dr Lacha - bardzo niesympatyczny, niekompetenty, arogancki, bez uczuć i bez skrupułów. Mimo, iż miałam wskazanie na cesarskie cięcie, gdyż mam wstawioną zastawkę Pudensa -= kazał mi rodzić normalnie. Po odejściu wód (tzn. po przebiciu pęcherza przez niego) kazał mi wstać i przejść o właśnych siłach do gabinetu zabiegowego. Bardzo mnie to bolało. Po drodze musiałam podpisywać jakieś dokumenty (wijąc się z bólu wcale ich nie c...
    • Hej ciężarówki !!! Czy któraś z Was rodzi w Bydgoszczy albo rodziła??? Dokładnie chodzi mi o Szpital miejski (dwójkę) na Kapach???
    • Szpital Miejski Nr 2 :D Byłam zdecydowana na Biziela, ale nie było tam mieskc na patologii i całe szczęscie urodziłam w 2. Poród błyskawiczny (1 faza- 1 godz,2 faza - 14 min) położne wspaniałe, lekarki wspaniałe i pielęgniarki też. Zastrzeżenia co do prysznicy, a poza tym wszytsko świetnie :) na prawdę fantastyczna opieka, polecam wszytskim
    • Czesc Zbliza sie ten wielki dzien narodzin naszego pierwszego dziecka. Mieszakmy w Toruniu, gdzie jest tylko jeden szpital z oddzialem polozniczym. Chcielibysmy urodzic w przyzwoitych warunkach w przyzwoitym szpitalu i z przyzwoitym oddzialem polozniczym. Dopuszczamy mysl o rodzeniu w Bydgoszczy na ul. Szpitalnej. Czy ktos z was rodzil w jednym z tych szpitali(Toruń, Bydgoszcz)? Bardzo prosze o opinie.
    • Dziewczyny, proszę dajcie mi namiary na dobrego specjalistę od usg 3D/4 D głównie z tych miast.Jestem z wielkoposlki. Oraz prosze o info w którym tygodniu najlepiej jest je robic? Jestem w 13 tym i planuję umówić się na styczeń na to usg. Prosze o pomoc.
    • Ja rodziłam 18 czerwca w szpitalu im. Emila Warmińskiego w Bydgoszczy, prowadził mnie lekarz Jacek Skórczewski. Jestem bardzo zadowolona, lekarz mój był codziennie na wizycie, ktg miałam robione dwa razy w ciagu dnia, miła atmosfera tam panuje, położne sympatyczne szkoda tylko że ta pobudka w szpitalu jest tak wczesna bo o 6 00 :(. jestem zadowolona z połoznych z patologii oraz z porodówki. Pozdrawiam
    • Chciałabym dowiedzieć sie czegoś na temat szpitali w Bydgoszczy. Czytałam wiele opinii o "2" i Bizielu i zdania sa podzielone. Jedni pisza o miłej i przyjemnej atmosferze, inni i horrorze jaki tam przezyły,preku opieki,braku informacji o tym co dzieje sie dookoła. Co sądzicie o szpitali wojskowym lub im. Jurasza?
    • Mozecie polecic dobrego ginekologa, a jeszcze lepiej gin-endo w Bydoszczy? Znacie pania Fagas?
    • Mamy z Bydgoszczy bardzo was proszę o opinie na temat porodu w Bizielu i namiary na jakąś miłą położną z tego szpitala. Nie wiem gdzie szukać rady jak nie u was.
    • Czy ktoś może coś wie o szpitalu MSW w Bydgoszczy? Jaka jest tam porodówka? Czy może lepszy jest Biziel albo "2"? Czy może prowadził którąś z Was dr Dziedzic?
    • czy są tu jakieś ciężarówki z Bydgoszczy? poszukuję opinii o szpitalu nr 2... słyszałam,że to dobry szpital jeżeli chodzi o przyjmowanie porodów i ludzkie traktownie kobiet :) może słyszałyście zupełnie inne opinie? z góry dziękuje i pozdrawiam
    • Czy jest tu ktoś z Bydgoszczy, kto urodził w dobrych warunkach pod okiem dobrego lekarza i z dodatkowymi opcjami za dopłatą (zzo)? Piszcie, bo nie wiem, gdzie się udać. Przyjechałam z Olsztyna i chyba będę musiała tam wrócić, jakmi nie pomożecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się