bydgoszcz

(26 wyników)
  • Drogie forumowiczki z Bydgoszczy i okolic, Gdzie organizujecie wesele w `bydgoszczy lub okolicach, macie jakies sprawdzone, godne polecenia sale, hotele, restauracje? Pozdrawiam
  • ślub planujemy na koniec sierpnia/poczatek wrzesnia nastepnego roku,takze dopiero zaczynamy cale te wyzwanie...chcialabym sie skontaktowac poprzez to forum z osoba,ktora ma juz czesc przygotowan za soba i moglaby nam pomoc rada lub ostrzec czego nie robic(np.jaka kapela nie jest odpowiednio dobra)
  • Dziewczyny. Niestety na targi na Zawiszy nie udalo mi sie dotrzec. Czy ktoras z Was tam byla? Pytam, poniewaz na stronach w necie wszystkie oferty bardzo ladnie wygladaja, ale tak naprawde dopiero w osobistym kontakcie i "namacalnym" przejrzeniu oferty mozna powiedziec cos wiecej. Szukam fajnego zespolu, fotografa, kamerzysty i kwiaciarki. Czy byl tam ktos z tych branz, ktorego moglybyscie polecic?
  • Ponieważ poprzedni wątek zginął (dlaczego?) ponawiam pytanie: Czy któras z Was wie o dobrej krawcowej z Bydgoszczy lub okolic. Zmuszona jestem suknię szyć, chciałabym taką: slub-wesele.pl/i/galerie/suknia-slubna-linea-raffaelli-2010-11.jpg Z góry dzięki.
  • Dziewczyny prosze pomozcie w poszukiwaniu butow slubnych (bialych) na malym obcasie w naszym rejonie.... Licze na Wasze podpowiedzi. Najlepiej konkretne adresy. Bede wdzieczna. Pozdrawiam.
  • Ratunku z moim ukochanym wyznaczylismy w zeszłym tyg date slubu na koniec wrzesnia 2007 Nie mamy nic...sali, zespołu, ...pomyslu jak sie za to zabrac..Moze znalazłby sie ktos z Bydgoszczy kto podzieliłby sie doswiadczeniami... moze znacie jakies sprawdzone miejsca gdzie niedrogo i sympatycznie mozna zorganizowac wesele na ok 50os
  • -- mój suwaczek
  • Bradzo proszę o namiary dekoratorów z Bydgoszczy!! DZięki serdeczne-sprawa dość pilna!!!
  • czy ktoć ma może wesele w Bydgoszczy?? Moglibyśmy porównać lokale
  • Mam problem ze znalezieniem profesjonalnej mikijażystki, 1 próbny makijaż miałam i niestety nie byłam zadowolona, perłowe białe cienie to nie dla mnie, wolę cos stonowanego w beżu i brązie, nie wiem do kogo udeżyć, a termin juz się zbliża - 12 sierpnia!
  • witajcie! czy ktos moglby polecic fajna restauracje z "klimatem" w Bydgoszczy..male wesele na 40 osob pod koniec kwietnia przyszlego roku. dzieki za wszystkie wskazowki;) ps. czytam forum 'Ślub i wesele' od 2 dni i juz bardzo mi sie podoba:) pozdrowienia dla wszystkich przyszlych żon!
  • znacie, polecacie kogos??
  • Czy możecie polecić jakis zespół z okolic Bydgoszczy lub Torunia? Wszelkie opinie mile widziane :)
  • Nawet nie musi być to miasta Bydgoszcz może być i Toruń prawie ta sama odległość od mojego miasta. Bardzo mi sie podobają ich buty ślubne. Proszę o jakieś namiary. Pozdrawiam
  • Dziewczyny pomozcie. Zastanawiam sie, czy go wynajac. Jakie macie o nim zdanie? www.ulanowski.pl
  • gdzie moge kupić buty ślubne, gajer dla przyszlego M, nie jest z Bydy, ale sie wybieram i dlatego prosze o pomoc, dzięki
  • czy znacie godnego polecenia fotografa z bydgoszczy??? poszukuje tez sprawdzonego dj-a. pomozcie!
  • witam - zaczynamy rozgladac sie za lokalem na wesele, a ze mieszkamy w Wawie na dzien dzisiejszy pozostaje nam poszukiwanie przez Internet i rozpytywanie wsrod bardziej zorientowanych. jezeli jest ktos z B.-prosze o sugestie..na razie udalo nam sie zebrac troche info na temat cen w myslecinu, wloskiej Dolce Vita, Karczmie Mlynskiej... moze ktos dorzuci jakis pomysl, gdzie z klasa ale bez oszalamiajacej kasy mozna urzadzic wesele? pozdr. M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się