Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      bydgoszcz

bydgoszcz

(54 wyniki)
    • Jaki próg na lekarski w bydgoszczy??
    • Czy orientujecie się jakie były ubiegłoroczne prog na te 2 uczelnie, w Łodzi i w Bydgoszczy? Bardzo prosze o odpowiedź!!!
    • Prosze o opinie bo mam dylemat którą wybrać .co prawda do bydzi mam bliżej i mogłabym dojerzdzac(mieszkam w toruniu) ale nadal się wacham.
    • czesc, czy ktos z was idzie studiowac do bydgoszczy? bedziecie wynajmowac mieszkanko czy zamierzacie dojezdzac te 40 kilometrow? bo ja naprawde nie wiem
    • Wszyscy mówią o AM w Gdańsku albo Poznaniu,a czy wybiera sie ktoś może na lekarski do Bydgoszczy.Podajcie swoje wyniki moje są następujące biola ok 80% chemia ok 75% Fizyka ok30% Jak myślicie to wystarczy?
    • Dostałem się na historię w Bydgoszczy i zastanawiam się gdzie jest większy poziom w Bydgoszczy czy w Toruniu ?
    • mam pytanie i zalezy mi na jak najszybszej odpowiedzi... niespodziewalem sie ze sie dostane na UTP na budownictwo ale jednak sie dostalem i mam pytania : czy zajecia sa od poniedzialku do piatku , czy moze rzadziej ? jaki jest poziom , czy ciezko sie utrzymac ? pozdrawiam i naprawde zalezy mi na jak najszybszej i jak najdokladniejszej odpowiedzi :D pzdr ;)
    • No właśnie wybieracie sie na jakiś obóz adaptacyjny? Jesli tak to na który?
    • Zastanawiam sie nad dietetyka w Akademii medycznej w Bydgoszczy , chociaz marzylam o analityce medycznej, ale z takimi wynikami raczej nie dam rady spełnic marzenia, a czy na dietetyke mam szanse, doradźcie mi, czy po tych studiach dostanie sie pracę?? Chemia pp 87% pr 55% Biologia pp 68% pr 52%
    • Kto idzie na AM do Bydgoszczy? Ile macie punktów?
    • wie ktos moze jaki byl prog z 22.07 ? ?
    • Witam!Pomyslnie przebrnęłam przez rekrutację Collegium Medicum w Bydgoszczy. Od pazdziernika rozpoczynam studia na wydziale lekarskim. Poszukuję chętnych do mieszkania studenckiego albo pokoju w tego typu lokum. Jestem z Konina, mile widziani mieszkańcy tego miasta:)
    • Kto dostał się an wydział lekarski CM w Bydgoszczy??jakie opinie o uczelni i kadrze? a miasto? Podzielcie sie wrażeniami!
    • Kto z was składa papiery do Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy? Ja złożyłem na dzienne na budownictwo i elektronikę i telekomunikację. Chciałbym się dostać na na elektronikę i telekomunikację - mam z matmy 98% podstawę i 64% rozszerzoną, polski 73% podstawę i Angol 96% podstawę i 60% rozszerzony. Oprócz tego, że szukam kogoś, kto składa papiery iraczej tam chce iść, ma pytanie - jak tam jest na studiach, dobra to uczelnia?
    • Nie mam pojęcia jak zacząć więc najlepiej od początku.Nie dostałam się na wyżej wspomniana uczelnię na kierunek lekarski bo zabrakło mi 2 punkty. Jestem 7 na liście nie przyjętych. Pogodziłam się już z tym bo zawsze muszą być piewrsze osoby pod kreską. Chciałabym jednak złożyć odwołanie. Czy uważacie,ze mam jeszcze jakieś szanse? Odrazu mówię,że nie potrzebuję pocieszenia.Moje odwołanie chciałabym racjonalnie uargumentować. Słyszałam coś o błędnym pytaniu podczas egzaminu. Czy to ...
    • jestem studentka I roku analityki medycznej (mgr). szukam wspollokatorki do mieszkania, lubiacej zwierzeta :)
    • poszukuje ktos wspóllokatorki w Bydgoszczy?
    • Chciałabym poznać i porozmawiać z ludźmi którzy dostali się na farmację do Bydgoszczy!!! :-) Proszę o kontakt gg.1771397, albo wpisujcie się tu na forum!!
    • Jaki jest próg punktowy na farmację na AM w Bydgoszczy?
    • Kto idzie własnie tam???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się