Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      bydgoszcz

bydgoszcz

(55 wyników)
    • Pisanie na forum Bydgoszcz nie ma sensu. To moderator decyduje, który temat mu pasuje, który nie. Nie ma to żadnego związku z treścia semego wpisu. Odpowiedz na zasadne pytanie: Sugeruje szczegolowe dane statystyczne miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,3962482.html Bydgoszcz ma słabiej wykształconych i mniej aktywnych społecznie mieszkańców niż Lublin i Szczecin - takie smutne wnioski płyną z porównania tych trzech miast została skasowana: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54...
    • Źle się dzieje na tym forum. Posty nie łamiące regulaminu znikają bez jakiegokolwiek podania przyczyny ! Moich postów zniknęło już mnóstwo ! Admin mnie chyba nie lubi... ale mnie to nie interesuje , jeśli post nie łamie regulaminu, to nie powinien byc usuwany !!! Druga sprawa to aktywne podnoszenie starych wątków przez ludzi z siądniego miasta. Dlaczego nie są usuwane posty w wątku (sprzed 14 dni), gdzie jakiś spamer wejdzie i podniesie wątkiem jednym krzywym zdaniem, albo jednym sł...
    • sianie nienawiscie przez jednego opentanego szowiniste z Bydgoszczy. Dlaczego dopuszcza do takich sytuacji. Szowinista "ethanak" znany jest na forum z niewybrednych ataków na Toruń i toruńskich internautów. Prosze o zajęcie się sprawą. Oto przykład. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=53360973&a=53363205
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=66935690&a=66938774 - apeluje o zmiane admina poniewaz w sposob publiczny obrazil internatow na forum bydgoskim - ktorzy wyrazali swoje opinie . Wyrazali swoje opinie - nie lamiac przy tym zadnego regulaminu ( a gdyby nawet - to nie wolno tak adminowi okreslac internautow )..... lecz w tym przypadku mieli tylko swoje - zapewne odmienne zdanie na pewien temat radca
    • Powybijane szyby, gazety w oknach, brud i dziury tak wygląda Londynek szumnie nazywany Bocianowem. W centrum miasta Bydgoszczy w XXI wieku. Tylko, ze pisanie o biedzie nie może miec miejsca na Forum Bydgoszcz bo taki wątek wylecial???? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=55589261
    • Kto usuwa ciagle wpisy w Bydgoszczy????? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=32561655 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28760974 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=33131180 Nic nie mozna pisac? Czytam, ze nie wolno podbijac starych watkow, ale jak ja wpisze sie w 2-3 sprzed tygodnia to jest podbijanie? Nie rozumiem....
    • skoro Agora nie reaguje na liczne glosy pod adresem nieuczciwej moderacji na Forum Bydgoszcz, będę dawał przykłady. Z dzis: Wylatuje wpis nie lamacy regulaminu, nie będący podbiciem (z 1 strony), nie atakujący nikogo. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=56573254 treść: "Nie wierzyłbym pracownikom UKW, tylko służbom Sanepidu w tym konflikcie." Moderator nie odpowiada dla czego.
    • Czy nie mozna nic zrobic ze spamerami na Naszym forum. Prosze ponizej zestawienie watkow z obecnej chwili. Czy ktos policzy ile z nich nie dotyczy afer w Bydgoszczy i innych tematow stawiajacych Bydgoszcz w nieprzychylnym swietle. Opiekunowie nic nie robia aby ukrocic ich poczynania. Zostalo juz tylko kilka osob ktore jeszcze maja ochote z tym walczyc oraz spamerzy. Prawdziwych bydgoszczan (nie ujmujac nic tym ktorzy pozostali) przerzucili sie na SSC bo tam jest porzadek. ...
    • Proszę o umieszczanie skarg na moderację forów Bydgoszczy i Torunia w tym wątku. Wszelkie wpisy na ten temat pojawiające się poza niniejszym wątkiem będą usuwane.
    • netykieta i Forum Bydgoszcz wykluczają się. Wyrzuca sie tam taksty za tresc, nie za złą forme przekazu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=58190688 Treść: Dlaczego dopuszczono do straty Dzwirzyna? Kto stoi za tym, ze doszło do malwersacji przy prywatyzacji osrodka Dzwirzyno i dzis ono nie jest wlasnoscia urzedu! Głupota - czy tylko? Do tego przez bzdurne zapisy dzierzawy UW placi 40.000 zł rocznie podatku od czegos, czego nie ma.
    • Jestem już na forum dwa lata, dłuzej niż kazet jest moderatorem. Ale chyba jego nie przetrzymam i sobie odpuszczę najbardziej nieuczciwe forum w kraju: Bydgoszcz. Tak, moje wpisy tutaj ewidentnie łamią wszelkie zasady forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=57567922&a=57567922 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=55628599&a=55806327 Jak mozna sprzeciwić się chamstwu? Jak mozna patrzec na podtrzymnywanie spamerow atakujących inne miasta, a wychwalających wszystko co w Bydgos...
    • W każdy dzien roboczy około godziny 8 pewna osoba podbija wątki (które są owocem jest chorej wyobraźni) jakoby Bydgoszcz była miastem która zabija, miastem afer, w którym nie da się żyć. Mieszkam w tym mieście i mogę zaświadczyć, że tak nie jest. Ktoś ma jakiś interes w tworzeniu takiego obrazu mojego miasta. Ale nie w tym rzecz. Kiedy ja próbuja zapoczątkować jakąś dyskusję to po chwili moje posty znikają. Oczekuje wytłumaczenia w jaki sposób łamią netykietę, skoro te posty zni...
    • To co sie dzieje w Bydgoszczy to jaja!!!!!!! Daleczego wycieto moj post tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=34281503&a=34728387 Nie jest podbijaniem. Nie lamie regulaminu. Bydgoski admin przesadza i to grubo!
    • Nienormalne kasowanie na F. Bydgoszcz. Ten temat był aktywny (na pierwszej stronie) w piątek o 15.35: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=50944709&a=50944709 A juz w poniedziałek wpisy są kasowane z powodu podbijania?????? Czyli sobota-niedziela i juz w temacie nie wolno sie wpisywac?
    • Czy nie można powstrzymać kogoś kto notorycznie obraża 370 tys społeczność , obraża pojedynczych ludzi , dorzuca do każdej rzeczowej dyskusji obraźliwe uwagi?W dodatku robi to cały czas a wy nie reagujecie?
    • kazet postępuje nieuczciwie łamiąc netykietę. Ponieważ w temacie o marazmie inwestycyjnym sprzed tygodnia pod płaszczykiem podbijania tematu (a był na 2 stronie!) usuwane były wpisy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=55548661 dzis załozylem nowy temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=56404670 i został usunięty. Wychodzi na to, że ani nie mozna wpisywac sie w starym, ani zakładac nowego. Temat, że w Bydgoszczy jest marazm inwestycyjny -jest zakazany?
    • ...kazetowi z Bydgoszczy. 1) wyrzuca wszelkie wpisy żle ukazujące miasto Bydgoszcz i jego władze, mimo, że nie łamią netykiety 2) zostawia wszelkie ataki personalne na Torun (toż to takie miłe...), mimo, że łąmią netykietę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=55760347 poziom intelektualny tego tematu dobija. Dziwie sie, ze moderator nie wycina takiego tematu, chociaz w sumie moze nie powinnam - opluwanie Torunia to cos co toleruje, wręcz popiera sie na tym forum. for...
    • Parę osób zadało tutaj pytania dotyczące moderacji na forum bydgoszczy i torunia czy też rozpoczęcia procedury zmiany adminów. Czekamy na odpowiedzi już długo.
    • Nowy rekord Jednoręcy bandyci naruszali prawo (4) btz_fan 29.05.06, 15:50 • Klub Olimp w Bydgoszczy (13) marek_44 29.05.06, 15:43 • UKW = ostatni uniwersytet w kraju ... (49) bajobongo2 29.05.06, 15:26 • dwoje bydgoszczan oszukało 730 ludzi i 80 firm ! (11) pomek5 29.05.06, 15:25 • Bydgoskie Fabryki Mebli=Wyzysk pracowników !!!!!!! (16) kaza12 29.05.06, 15:24 • ŁAPÓWKARSTWO W SŁUŻBIE ZDROWIA TRZEBA UCIĄĆ (39) Gość: MEDYK...
    • Żądam przywrócenia tematu! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=38986577 Żądam przywrócenia tematu: "PAIiIZ - dane na temat Bydgoszczy" na główne forum Bydgoszcz. Tam został umiesczony przeze mnie w sposób świadomy i nie życze sobie samowoli admina dla którego przeniesienie tematu nie jest troską o porządek na forum tylko sposobem na niedopuszczenie do dyskusji na podjęty przeze mnie temat. Sprawa w swej istocie nie dotyczy kwestii bydgosko- toruńskich, lecz w sposób ścisły pre...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się