bydgoszcz

(17 wyników)
  • Dziewczyny, pilnie potrzebuję namiarów na sklepy z ubraniami dla kobiet w ciąży w Toruniu i Bydgoszczy. Z góry dziękuję! Honorata
  • Nasza mała ułożona jest miednicowo wiec bede miała cesarke:( Niestety wszystkie moje znajome rodziły siłami naruty i nawet nie mam kogo sie spytać jak to wyglada w Bydgoskich szpitalach (chodzi i dwójkę i Biziel) Jesli rodziłyscie przez cc w Bydgoszczy napiszcie cos proszę
  • Poszukuję Pań które rodziły w Inowrocławiu lub Bydgoszczy, chciałabym usłyszeć jak wygląda tam w praktyce poród. Mieszkam w Toruniu a tutejszy szpital jest łagodnieszą odmianą rzeźni i dlatego nie chcę tu rodzić. Wolę jechać 50 km do szpitala przyjzanego rodzącym. Czy możecie opowiedzieć mi jak w tych dwóch miasta wyglądają porodu i opieka poporodowa?
  • odezwijcie się:) Pozdrawiam Rheya i Miłoszek (32hbd)
  • czy któraś z tu obecnych pan miala z nim cos wspolnego. ja z mezem zaczelismy sie u niego leczyc (oboje mielismy problemy) a teraz prowadzi moja ciaze. czy mozecie mi napisac jaki jest, czy jest przy porodzie i takie tam????
  • Gdzie i za ile można zrobić w Toruniu lub Bydgoszczy USG 3D ??? Czy któraś z Was robiła?? Jakie wrażenia?? Kiedy najlepiej je zrobić ( który tydzień ciąży)??? Pozdrowienia Magda i Dzidziuś ( 23 tydzień)
  • Hej dziewczyny z Bydgoszczy. Czy któraś może mi powiedzieć, gdzie najlepiej wykonać USG połówkowe? Szukam kompetentnego lekarza. Którego polecacie?
  • Witam...chciałabym zmienić lekarza...mieszkam w Bydgoszczy...czy znacie naprawdę dobrego ginekologa? Obecny stosuje "tumiwisizm"...nie oczekuję głaskania po glowie, ale lakonicznie odpowiada na moje pytania...gdyby nie to forum, nie wiedzialabym wlasciwie nic...Prosze Bydgoszczanki o pomoc...To moja pierwsza ciaza, 11 tydzien...mam 37 lat...Dziekuje...
  • Cześć. Może jest dziewczyna z Bydgoszczy,która rodzi w styczniu.A może 24.01,tak jak ja . Pozdrawiam
  • Pozdrawiam, Ewa - 11 tc.
  • odebrałam dziś wyniki badan po obciążeniu glukozą - po dawce 50 czegoś tam glukozy po godzinie mam 162 :/ Domyślam się, co mnie czeka, obciążenie 75 glukozy, i jeśli wyjdzie źle to poradnia cukrzycowa, dieta, glukometr itp. Przechodziłam to w 2001/2 roku z pierwszą ciążą. Mam jednak pytanie do dziewczyn z cukrzycą ciążową - czy nadal tak jest, że z automatu każda kładą na patologię ciąży żeby wyregulować cukier i nauczyć się diety i badań? Kiedyś tak było, przynajmniej w Bydgoszczy, c...
  • Witam. Dostałam skierowanie od swojego gina do tego właśnie lekarza na badanie usg w poradni lecznia wad płodu. Znalazłam jednak na forum Szpitale niezbyt dobre opinie o nim. Czy któraś z Was może miała z nim kontakt? i może podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Pozdrawiam Ola
  • Jeszcze jedno: ginekolog w przychodni ma komplet i idzie na urlop, wiec może macie namiary na dobrego ginekologa z prywatną praktyką ?!?! Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
  • mam 33 tydzień i coraz bliżej rozwiązanie, coraz częściej zdarza mi się również słyszeć całkiem odmienne komentarze na temat szpitali,które mam do wyboru. Jedni chwalą i cackają inni odradzają. Jeżeli wiecie coś na temat bydgoskich szpitali dajcie znać, bo ja juz nie wiem czy lepiej płacic za pokoje na szpitalnej(które są beznadziejne jak słyszałam) czy położnej w Bizielu( do którego mam blisko)? Szczerze mówiąc najchętniej nikomu bym nic nie płaciła, bo wcale mi się nie przelewa,...
  • Lilii znalazłam pieluszki Bella!! Będą w najbliższy weekend w aptece w Galerii Pomorskiej. Pozdrawiam
  • ... która prowadzi (prowadziła) ciążę w Matopacie? Interesuje mnie jak wyglada sprawa porodu - tzn gdzie rodziłyście, i czy jest jakas współpraca lekarza prowadzącego z porodówką? Oraz co się dzieje jak coś się dzieje w czasie ciąży, bo wiem że w Matopacie raczej się "nie leży" ... Agata
  • chciałabym dowiedzieć się, jak wygląda poród rodzinny w szpitalu na Bielanach w Toruniu? Ile kosztuje, jak wyposażona jest sala, czego można oczekiwać od personelu i w ogóle jak to wszystko wygląda. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie odpowiedzi! Pozdrawiam serdecznie! lilypie.com/cache2/0/09200041.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się