bydgoszcz

(12 wyniki)
  • Dzieczyny, mam pytanie. Czy któraś z was stara się w Bydgoskiej klinice? Chce tam rozpocząć leczenie ale nie mogę znaleźć żadnej opinii o in vitro tam.
  • Hej :-) Tak ja w temacie, czy któraś za Was ma doświadczenie z oddziałem InviMedu w Bydgoszczy? Zastanawiam się czy nie spróbować tam, że względu na bliskie miejsce zamieszkania.
  • Rozpoczełam procedure in vitro w Invikcie w Gdańsku. Wiem, ze po transferze wymagaja tam kilku weryfikacji. Nie chciałabym jednak jeździć na każdą weryfikcję z Torunia do Trójmiasta, bo byłoby to dla mnie zbyt kłopotliwe. Dziewczyny moze wiecie, które laboratorium w Toruniu lub ewentualnie w Bydgoszczy bada bHCG z krwi i co najważniejsze wynik jest TEGO SAMEGO DNIA popołudniu? W Toruniu wiem, ze do tej pory nie było takiego laboratorium, w którym wynik byłby w tym samym dniu - dop...
  • prosze o opinie o Dr. dzieki
  • Witam Czytam "was" od niedawna, bo myslę ze u mnie rowniez pojawil sie problem "chcemy ale nie mozemy". Staram sie ogarnac te wszystkie informacje ale jest ich strasznie duzo, czy jest tu moze ktos z B-szczy z kim ewentualnie moglabym porozmawiac o naszych lekarzach?? pozdrawiam serdecznie Agnieszka
  • Czekamy na dzidziusia od 3 lat. W tym czasie leczyłam się u 3 lekarzy. Niestety nadal nie jestem zadowolona, każą czekać, zrobić badania i nic! W tej chwili nawet nic nie biorę bo mąż ma słabe wyniki i ma się podleczyć. Po pierwsze wydaje mi się, że czas ucieka przez palce, a po drugie - może się mylę, ale lekarze patrzą tylko jak wyciągnąć pieniądze, za samą wizytę biorą niezłaą kasę, nie mówiąc o np. dodatkowych badaniach. Mam ogromną prośbę, może ktoś poleci fajnego i kompetentn...
  • Szukam osób leczących sie w Bydgoszczy. Zawiodłam sie na moim poprzednim lekarzu i chciałabym znależć innego, rzetelnie przeprowadzającego insemiacje. Możecie mi kogos polecić? Pozdrawiam D.
  • Dziewczyny gdzie w tych miastach mogę zrobić badanie FSH tak, abym wynik miała najpóźniej w ciągu 5 dni??? Pomóżcie
  • mam 30 lat, od 7 lat staramy sie o dziecko...daliśmy sobie 2 lata przerwy od lekarzy , chcemy spróbować ponownie, może znacie dobrego lekarza, klinikę w bydgoszczy chodzi o przebadanie męża bo tu tkwi problem!!!!!!!!! lekarz który jasno nam powie czy to ma jeszcze sęs z tak marnymi wynikami czy poporostu poddać sie a nie wydawać kasę...
  • WITAM. WCZORAJ MIAŁAM PIERWSZĄ IUI NA CYKLU NATURALNYM.NASZYM PROBLEMEM SĄ ZŁE PARAMETRY NASIENIA. W CZERWCU 2006 BYŁO 11 MILIONÓW, W SIERPNIU 7 A WCZORAJ PRZY INSEMINACJI TYLKO 2 MILIONY. TYLKO CUD MÓGŁY POMÓC ŻEBY TA IUI SIĘ UDAŁA. LEKARZ JAK ZOBACZYŁ WYNIKI TEŻ BYŁ PODŁAMANY I NIE DAWAŁ WIĘKSZYCH NADZIEI. ZASUGEROWAŁ ICSI ALE NAJPIERW RADZIŁBY BADANIA GENETYCZNE. MOGŁYBYŚCIEW MI POWIEDZIEĆ CZY JA TEŻ MUSZĘ ZROBIĆ TAKIE BADANIA CZY TYLKO MÓJ MĄŻ.ZASTANAWIAM SIĘ GDZIE PODEJŚĆ DO ...
  • PROSZĘ O WSZELKIE INFORMACJE JAKIE TRZEBA SPELNIĆ KRYTERIA ABY DOSZŁO DO ZAPLODNIENIA Z BANKU NASIENIA, CZY ZNACIE DOBRĄ KLINIKĘ, GINEKOLOGA W BYDGOSZCZY..., JAKI JEST KOSZT TAKIEGO ZABIEGU, JAKIE PRZYGOTOWANIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się