bydgoszcz

(82 wyniki)
  • witam, czy ktoś może ma namiary lub zna dobrego logopedę w Bydgoszczy?? z góry dziękuję
  • CZy jest w Bydgoszczy miejsce , gdzie można pójść z małym dzieckiem na jakieś ciekawe zajęcia? Mam na myśli dzieci 1-2 letnie? Może mamy gdzieś się spotykają ? I gdzie teraz , oprócz Family Parku , można normalnie usiąść przy kawie ew. herbacie , pogadać , a dziecko żeby się zajęło w kąciku specjalnie zorganizowanym dla niego?Przy takiej pogodzie zaczyna mi być trudno usiedzieć cały dzień w domu z moimi bliźniaczkami. No i chciałabym ,żeby zaczęły trochę przebywać z innymi dziećmi , n...
  • Szukam dobrej rehabilitantki metody NDT-Bobath dla dziecka 18 m-cy w Bydgoszczy (jako alternatywę dla metody Vojty). Wniknęłam w temat, wiem że w Bydgoszczy są co najmniej trzy rehbilitantki z certyfikatami międzynarodowymi (dzieci: EBTA, dorośli IBITA) - trzeba koniecznie to sprawdzać, wiele osob podających się za rehabilitantów NDT-Bobath ich nie ma, bo są bardzo drogie (kurs kosztuje co najmniej kilkanascie tysięcy złotych + dojazd, hotel i wyżywienie za dwa czy trzy miesiące trwania kursu...
  • Czesc dziewczyny,może wiecie gdzie mozna znalezc uzywane ciuchy ciążowe?Szukałam w necie ,nic nie znalazlam ciekawego,najlepiej gdyby był jakis sklep w Bydgoszczy.
  • witam serdecznie, pilnie poszukuję dobrego diagnosty dziecięcego w Bydgoszczy, dziewczynka ma skończone 3 latka, ciągłe infekcje, wyniki krwi tragiczne i jak dotąd żaden lekarz nie jest w stanie stwierdzić co jej jest. dodam że badania miała juz robione wszystkiego, usg wszystkich narządów i rtg też,badania krwi, moczu itd. Może ktoś może polecić jakiegoś "dr House'a"? bo my juz nie wiemy co robić i dokąd pójśc po pomoc, by w końcu ktoś wpadł na to co dolega małej? jeśli ktoś z ...
  • Odleciało mi kółko od wozka i musze kupic nowa spacerowkę ...W Toruniu kiepski wybor, wybieram sie jutro do Bydgoszczy ...Gdzie jest duzy wybor wozkow ..polecicie jakies sklepy ???
  • Czy jest cos takiego w Bydgoszczy,jesli tak podajcie mi prosze nazwe ulicy lub jakies namiary. To dla mnie pilna sprawa,muszen oddac gdzies dziecko,niestety sytuacja rodzinna zmusza mnie do pojscia do pracy i to jak najszybciej! A moze znacie jakas opiekunke ktora moglibyscie mi polecic?Prosze o pomoc.
  • chciałabym sie dowiedziec czy w bydgoszczy jest jakis basen na ktorym mozna byc z 3-miesiecznym bobasem?
  • Witam, chciałabym w Bydgoszczy otworzyć kluboksięgarnię z literaturą dziecięcą i młodzieżową, połączone z działalnością artystyczną (spotkaniami z pisarzami dziecięcymi, zajęcia plastyczne itp.), organizacja urodzin. Oczywiście część zajęć musiałaby być płatna (ale symboliczne kwoty, a dla biedniejszych rodzin darmowe (?). Czy myślicie, że w Bydgoszczy miałoby to rację bytu??? Proszę o szczere wypowiedzi:) Czy ktoś korzysta z takich placówek, np. w Warszawie? Jak to się sprawdza? Dziękuję. ...
  • Na przełomie grudnia i stycznia planujemy otworzyć w Bydgoszczy prywatny żłobek, Klub Malucha ukierunkowany na dzieci od 1,5 do 3 lat. Czy mają państwo sugestie co do potencjalnej lokalizacji placówki oraz do tematyki zajęć dla bobasków. Zainteresowanych rodziców zapraszam do korespondencji mailowej. pozdrawiam serdecznie:)
  • czy są tu takie? jak tak proszę o napisanie pozdrawiam, ps. a najlepiej jeszcze z Fordonu
  • Mamusie z Bydgoszczy orientujecie sie gdzie można zapisać pocieche ( ma 7 miesięcy) na zajęcia pływania? Wiem że sa 2 baseny w Fordonie a może ktoś wie gdzie jeszcze odbywają się takie zajęcia...? Jeżeli uczestniczyłyście z Waszymi maluszkami w takich zajęciach opiszczcie jak jest na nich:)
  • Dziewczyny może orientujecie się czy w Bydgoszczy jest możliwość zrobienia cesarki na żądanie - może jest jakach prywatna klinika. Pierwszy poród miałam trudny i z poważnymi komplikacjami i drugi raz nie chciałabym ryzykować zdrowia i życia dziecka.
  • Poradźcie proszę, co oprócz planetarium i starówki warto zwiedzić w T. i B.? Wybieramy się tam na week-end z naszym pięciolatkiem. Z góry dzięki za wszystkie sugestie.
  • Mój Sybek już niedługo 5 letni nieustannie jest chory. Od prawie 2 lat zapisany do Przedszkola - a przez ten okres byc może 2 miesiące mógł przebywać z dziećmi. 2 razy szkarlatyna, anginy, zpalenie oskrzeli, alergie ( i nawet nie możemy zrobić badań ze względu na częste choroby). Teraz 3 tygodnie bez przerwy chory 1 tydziń angina ropna, ropa z nosa ( antybiotyk), wydawalo się ze już będzie wszystko ok i 2 tydzien zaczal sie i znow goraczka, gardlo ( drugi antybiotyk), 3 tydzie...
  • Gdzie w Bydgoszczy można zamówić tort na roczek, taki na przykład w kształcie samochodu?
  • Cześć, Zamierzam zostać samodzielną mamą ale na razie brak mi odwagi,by odejść od konkubenta,z którym dotychczas wychowuje dwumiesięczną córeczkę.Potrzebuje wsparcia w Bydgoszczy i bratniej duszy, bo najbardziej boję się samotności.A jak już odejdę to nie będę miała dostępu do Neta i do Was. Pozdrawiam i podziwiam Was wszystkie Alicja
  • Czy ktoś może doradzić dobrego neurologa dziecięcego w Bydgoszczy? Chodzi mi o dziecko 3-miesięczne, będę wdzięczna za wszystkie pomocne opinie!
  • może ktoś zna dobrego stomatologa w bydgoszczy dla kogoś kto panicznie boi się dentysty?
  • Witam, jestem w 9 miesiącu,więc z tym zapytaniem mam jeszcze czas. Mam jednak koleżankę,która ma 2 dzieci (1,5 i 4 latka) i ma problem ze znalezieniem dobrego stomatologa dla dzieci w Bydgoszczy. W zeszłym roku była ze starszym synkiem u pewnej Pani stomatolog. Niestety ta tak zraziła małego opowieściami o robakach itp.,że boi się teraz chłopiec iść do dentysty. Proszę o wszystkie mamy,które znają dobrego stomatologa o kontakt do niego. Oczywiście chodzi mi o tych,którzy mają prywatne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się