bydgoszcz

(48 wyników)
  • pracuje u tyfusów 2 lata i takich debili jacy tam sa jeszce nigdzie nie widziałem sa zadufani w sobie pazerni i wiekrzosc z nich to typowe buraki nigdy w zyciu bym nie chciał tam mieszkac ludziie z torónia sa 1000000 razy normalniejsi niz tyfusy kto tak uwarza albo spodkał sie z patałachem z bydgoszczy prosze o wypowiedz ja jestem za wymórowaniem na około bydgoszczy muru i zalac to dziadostwo
  • czy są osoby dojeżdżające do pracy z Chełmna do Bydgoszczy? proponuje jakoś się zorganizować i razem dojeżdżać...wspólny dojazd pozwoli nam zaoszczędzić nie tylko czas ale i kilka złotych w portfelu..:)są chętni?
  • Dziś o godz.17 00 w Hali Gimnazjum nr 1 rozpoczną zmagania chełmińscy siatkarze. Zobaczymy czy w tym sezonie uda się chłopakom wygrać pojedynek po nieudanym poprzednim sezonie bez wygranego żadnego pojedynku.............
  • Dziś o godz.18 30 Zespół Armar Culmen Chełmno rozegra swój pierwszy mecz w III lidze z Chemikem Bydgoszcz.Relacje z tego meczu(punktową) można będzie śledzić na stronie www.armar-culmen.pl. Zapraszamy do odwiedzania strony.Relacja od 18:30.
  • Kto idzie na WSB do Bydzi??? Proszę piszcie :)
  • Szukam osób dojeżdzających codziennie do Bydgoszczy. Są chętni na wspólny dojazd? Pracuję 8-16.
  • mam 4 wolne miejsca w samochodzie i moge kogos zabrac! dojedzam do pracy do bydgoszczy od poniedzialku do piatku na 22 do 6 rana jezdze przez unislaw lub czarze
  • wspólne dojazdy do Bydgoszczy? są chętni?
  • bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,8246475,Zapalil_sie_Papieski_Krzyz_w_Smukale.html Jak ten fakt ocenia miejscowa inteligencja?
  • Witam, mam wolne miejsce w samochodzie , dojazdy w prawie kazdy weekend . Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac : emilka13@gmail.com
  • Polonia Bydgoszcz-Chelminianka 1-2(1-2) bramki;Szulc Adam -6,13 min.Druga bramka bezposrednio z rzutu roznego!!!!Sklad;Orczykowski- Kwella,Pawski,Goclik,Baranowski,Szulc,Gburczyk,Olewniczak,Chmarzynski,Janowski ,Wisniewski(70 min Cygan)
  • Szukam chętnych na dojazdy samochodem I rok zaoczne Rachunkowość i Finanse w Bydgoszczy ---RAZEM TANIEJ---
  • co????
  • 20 Maja tj. środa o godzinie 17 na chełminskim stadionie swoj mecz rozegra Chełminianka z druzyna z Bydgoszczy....Chyba nie trzeba nikogo namawiac do przyjscia na ten bardzo wazny mecz. Przewidziana jest oprawa ,zapraszamy wszystkich do mlyna ,wspomozmy naszych graczy glosnym dopingiem.Zbiorka zorganizowanej grupy kibicow KS-u o godzinie 16 na chelminskim amfiteatrze.Dla nas jest wstep wolny oczywiscie... .Zabierajcie swoich znajomych obecnosc obowiazkowa kazdy musi przyjsc na ten mecz!...
  • WITAM. POTRZEBUJE NAMIARY NA ENDOKRYNOLOGA (chodzi o leczenie hormonow) NA NFZ LUB PRYWATNIE W OKOLICACH CHEŁMNA, JESLI KTOS POSIADA JAKIES NAMIARY, TO BARDZO PROSZE PODAC : - MIASTO - CENE WIZYTY - DNI I GODZINY PRZYJEC - ORAZ PRZYBLIZONY OKRES OCZEKIWANIA NA WIZYTE z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam
  • Witam Jeżeli Jesteś Prawdziwym Kibicem APATORA jedz z Nami na DERBY POMORZA BKS POLONIA - KS APATOR TORUŃ Zbiurka w dniu meczu ( tj. 3 lipca 2005 ) godzina 15:30 Dworzec Głowny Odjazd pociągu godzina 15:51 P.S. Dojazdu takowego do Torunia to nie ma ale jeżdzi tam dużo autobusów PKS i jeżli masz chęc serdecznie zapraszamy !! Rozkład jazdy można znaleść na www.pks.torun.com/ lub doejechać na włąsny...
  • 10 : 0 !!!!!! Tego nie mozna komentowac.Szok.
  • witam,czy ktos codziennie dojezdza samochodem do pracy na Fordon?
  • 16:30 przybądźcie i trzymajcie kciuki za naszych chłopaków ja na pocieszenie ostatnich porażek obstawiam 2:1 i tego sie trzymam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się