Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      bystry

bystry

(4 wyniki)
    • Co sadzicie o podziale klas w szkole na te dla dzieci najzdolniejszych, sredniakow i opoznionych? Ja uwazam, ze to dobry pomysl. Dzieci zdolniejsze nie nudzilyby sie na lekcjach, a opoznione dostalyby wystarczajaca ilosc uwagi od nauczyciela, zeby opanowac to co innym przychodzi szybko, a im wolniej. Obecnie mamy rownanie do sredniej - opoznionym podciagnie sie ocene, wyda zaswiadczenie, zwolni z tego i owego obowiazku, zas te bystrzejsze dzieci troche sie przytemperuje, podetnie skrzydelka...
    • dawno mnie tak żadna rozmówka nie rozśmieszyła :) czat WP :) ale ja w ciąży, może to hormony, ale jednak zerknijcie sobie:) co Wam szkodzi? demotywatory.pl/824
    • tutaj mozecie sie przekonac: praca.gazeta.pl/praca/1,47341,2898935.html rozwiazywalam na szybkiego. Mialam 7 pomylek. Uplasowali mnie miedzy Borewiczem a Żbikiem ;) swoja drogą - jesli osoby starajace sie o prace policjanta maja zdobyc z tego testu (moim zdanie jest bardzo latwy) tylko 26 punktow - to chyba nienajlepszy obraz policjanta nam się rysuje?
    • Piszę o tym bo może ktoś miał podobną troskę. Mateusz w lutym skończył trzy latka i jak na swój wiek mówi bardzo żle. Jest bystrym chłopcem w swoim języku gestów,min i dżwięków potrafi powiedzieć nam wszystko.Lubi gdy mu czytam ma świetną pamięć, ale z mówieniem jest bardzo kiepsko.Dopiero od kilku tygodni próbuje powtarzać słowa ale są bardzo niewyrażne i wszystkie brzmią podobnie. Jego zdania są proste góra trzy słowa we własnym języku. Bardzo się martwię, pani logopeda twierdzi, iż ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się