bystry

(5 wyników)
  • Napisalam tez o tym na innym forum. Wiem ze nikt nie daje dokladnych odpowiedzi, ale moze znajdzie sie ktos kto cos mi podpowie. Zaczne od poczatku. Najpierw skonczylam zawodowke o profilu sprzedawca, potem zrobilam technika handlowca - mozna powiedziec ze przeslizgnelam sie przez te szkole, bazuja na dobrej opini z zawodowki, potem poszlam do szkoly policealnej i zrobilam technika hotelarstwo - sama nie wiem po co, bo nigdy mnie to nie interesowalo, po prostu nie bylo innej s...
  • A co tu rozumieć? Człowiek budzi się rano i chce mu się rzygać jak pomyśli o całym czekającym go dniu. W trakcie dnia marzy by się to wszystko w końcu skończyło a jak już nadejdzie wieczór to z żalem myśli że może to nie ten świat jest taki durny tylko on sam nie wie co ze sobą zrobić. Żeby zapomnieć idzie spać i zapada w sen. Śni musi wszystko to co przeżył przez cały dzień tylko w jakiejś jeszcze bardziej chorej formie. Co tu rozumieć. Czeka się na śmierć i tyle i każden z wa...
  • Korzystajac z Twojej obecnosci, mamy pytanie - czy "Slownik jezyka polandzkiego" Cie w jakikolwiek sposob urazil, dotknal, zmusil do wycofania sie z forum? Jesli tak, to chcielibysmy wiedziec czym konkretnie i dlaczego.
  • podczas rozmowy z moja "świeżą drugą połową" dowiedzialam sie, ze u kobiet najbardziej ceni inteligencje i niezaleznosc... i oto ja, osoba dotychczas uwazana i uwazajaca sie za kobiete inteligentna i niezalezna, zaczelam sie zastanawiac czy mam wystarczajaco tej inteligencji i niezaleznosci... to ciagle zastanawianie sie i udowadnianie,ze jest bystra i samodzielna, jest dosc meczace...
  • Bez zbędnych szczegółów - Nie. Więc całe to wasze pieprzenie na tym forum jest jedną wielką sieczką głupoty, wysokiego mniemania o sobie, popularnych sądów o rzeczach tyleż zwykłych co śmiesznych i ignorancji. Tworzycie towarzystwo wzajemnej adoracji nie chcąc zauważyć że większość postów to zwykłe prowokacje których celem jest porobienie sobie jaj z waszej naiwności. Ze mną też coraz gorzej zacząłem od filozofii nauki a skończyłem na forum dla zakompleksionych Na razie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się