Dodaj do ulubionych

PORTUGALIA NOCLEGI

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.08.01, 13:05
Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji nt. tanich noclegów w Porto i Lizbonie?
Z góry dzięki,
Piotrek
Obserwuj wątek
    • Gość: bartek Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 13:24
      Najtańsze noclegi znajdziesz w dzielnicy Alfama,która usytuowana 100 metrów od
      centrum i portu.Jest wszędzie blisko i tanio,ok.50 PLN za łóżko,uważaj tylko na
      Murzynów po zmroku.Co do Porto,nie mogę Ci pomóc.Pomyśl o Lagos w
      Algarve.Pozdro Bartek
      • Gość: piotrek Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.08.01, 13:30
        Dzieki i za to. Myslalem, ze bedzie troche taniej...
        A Lagos - - rzeczywiscie warto?
        PozdroPiotrek
        • Gość: Bartek Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 14:41
          Co do ceny są naprawdę niskie,gdybyś wybrał camping wydałbyś z dojazdem jeszcze
          więcej,nie mówiąc o codziennej stracie czasu.Lagos to piękna zabytkowa
          miejscowość w centrum Algarve,piękne plaże na wyciągnięcie dłoni(Punta del
          Piedade!!!).Jest tam świetny camping usytuowany na samym klifie,a co bardzo
          miłe,co godzinę z dworca kolejowego i autobusowego kursuje darmowyu
          autobus.Mówie Ci bomba,takich plaż nigdzie,poza Korsyką,w Europie nie
          znajdziesz.
    • Gość: konczita Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 17:43
      Czy bez samochodu nie ma problemu ze znalezieniem campingow? Jakie sa mniej
      wiecej ceny za namiot? Chodzi mi glownie o wybrzeze ponizej Lisbony. Bede
      wdzieczna za info, plz.
      dzieki z gory!!!

• Gość: Bartek Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.cust.poz.supermedia.pl 03.08.01, 08:57
        Ja zawsze podróżuje bez samochodu i nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem
        camingu,czasami nastręcza to trochę problemów,ale w Lizbonie nie będziesz miała
        problemu,z tego co pamiętam, to na mapie Lizbony rozdawanej na dworcu
        zaznaczony jest nawet jeden camping w obrębie miasta.Ceny w złotówkach ok. 20
        PLN za osobę i ok. 15 PLN za namiot,nie śledzę kursu escudo,także ceny są
        zeszłoroczne.BARTEK
        • Gość: konczita Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 10:43
          Dzieki Bartku!!!
          Fajnie jest byc wagabunda:)))
          pozdrawiam serdecznie i do przeczytania!
          • Gość: Bartek Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.cust.poz.supermedia.pl 03.08.01, 11:21
            Stwierdzam, że bycie Wagabundą może być sensem życia,ja kończąc jeden wyjazd a
            już myślę o następnym,właśnie wróciliśmy z Korsyki,już myślimy o GR 20 i
            Maroku.Sorka za styl mojego poprzedniego posta,jeszcze raz polecam gorąco
            ALGRARVE !!!!!
            • Gość: piotrek Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.proszynski.pl 07.08.01, 13:07
              Cze Bartek,
              Dzieki za info, dpo Maroka jade we wrzesniu - moj mail to hans@tenbit.pl -
              napisz cos w pazdzierniku, to przesle Ci adresy i wrazenia.
              pozdro,piotrek
    • Gość: agatka Re: PORTUGALIA NOCLEGI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.01, 17:44
      Witajcie!
      Co do Algarve to naprawde, naprawde warto. W Sagres znalazlam kwatere prywatna
      w cenie campingu w Lagos!!! Warto rozejrzec sie na miejscu zwlaszcza, ze
      wybrzyze nie jest dlugie (ja jezdzilam w ta i z powrotem kilka razy).
      Co do Lisbony to podaje adres prywatnego pensjonatu, w ktorym mieszkalam.
      Bardzo blisko centrum, budynek dosc zniszczony ale masz do dyspozycji pokoj za
      4ooo esc (nie wiem jaki jest aktualny kurs). Lazienka jest wspolna dla calego
      pietra:
      Pensao Ribeiro
      Rua do Ataide, nr 6-3, 4 pietro
      (Ao Chiado)
      1200 Lisboa
      Tel. 346 22 88, 346 94 92
      Niestety, z wlascicielem mozna sie dogadac tylko po portugalsku lub po
      hiszpansku (lub na migi :))).
      Portugalskie plaze sa cudowne a kraj jest bajkowy. Jedzcie koniecznie!!!!
      Pozdrawiam. Agata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka