celu

(6 wyników)
  • Ogłoszenie jest skierowane do osób zadłużonych finansowo, mających komornicze zajęcia, borykających się ze spłatą kredytów. Osoby zainteresowane proszone są o zgłoszenie swojej kandydatury na spotkanie w celu założenia stowarzyszenia dłużników. W tytule email-a wpisać: Stowarzyszenie. W treści podać imię i nazwisko, Miejscowość, nr telefonu. Informacje są niezbędne do poinformowania kiedy i gdzie zostanie zrobione spotkanie w celu dokładnych informacji i omówienia statutu. Najchętniej zap...
  • przeczytałem gdzieś jak się zemścić na pobieraczek.pl-a mianowicie osoby które są w kafejce internetowej albo które korzystają z tz.hotspotów(w celu nie wykrycia ip-gdyby co) wchodzą na google i wyszukują dane kancelari prawnych albo adwokatów i tam prawie zawsze są podane dane-imię,nazwisko,adres i email i te dane wykorzystują do założenia konta na pobieraczku no i taki prawnik nie da sobie w kaszę dmuchać,pobieraczek szybko zapłacze,a co się stanie jak w ten sposób zrobi choćby z 1000 osób ...
  • Razem z mężem jesteśmy wierzycielami pewnej spółki. Są nam winni 40 000 PLN. Do tego jeszcze niebagatelna kwota ustawowych odsetek (wkład na nowe mieszkanie). Mamy prawomocny wyrok sądowy z klauzulą wykonalności. Nasz komornik nie może sprzedać rozpoczętej budowy. Odbyły się juz 2 licytacje. Teraz chce postępowanie umorzyć. Otrzymaliśmy pismo od komornika celem złożenia oświadczenia co do planowego umorzenia. Możemy też wnieść skargę pauliańską do sądu. Nie rozumiemy tej skargi pauliań...
  • dostalem list od firmy windykacyjnej EOS KSI Polska Sp. z o.o., w ktorym jest napisane ze w mojej sprawie zostanie powolany biegly grafolog celem zbadania wiarygodnosci moich podpisow i w razie watpliwosci sprawa zostanie skierowana do prokuratury celem skazania mnie na 5 lat pozbawienia wolnosci. wzywaja mnie takze do warszawy celem zlozenia PROBKI PODPISU DO EKSPERTYZY Mam sie smiac czy plakac? Dodam tylko ze chodzi o dlug TPSA z 2002 roku (niezaplacona faktura)
  • Spłacam kredyt gotówkowy w DOminecie, niestety moje dochody uległy zmniejszeniu i mam z tym problem. Raty miesięczne wpłacałam w mniejszej kwocie ale jednak wpłacałam. Zadłużeniem zajął się windykator. Zadzwonił do mnie i powiedział że zgłosi sprawę do prokuratury bo wyłudziłam pieniądze z banku, na moim domu powiesi baner że jestem przestępcą a moje dzieci będą wytykane palcami na ulicy. Właściwie żadnej rozmowy nie było raczej monolog ze strony windykatora. Czy powinnam złożyć...
  • witam dostalam na telefon meza(ja uzytkuje)smsa od Kruk S.A wiadomosc iz w sprawie nr.... jest prowadzona egzekucja komornicza oraz wyswietlil sie numer nadawcy co mnie dziwi.mialam juz do czynienia z komornikami i przebiegalo to w inny sposób mianowicie dostawalam polecony z pismem o np.zajeciu wynagrodzenie itd. mieliscie taka sytuacje?powiadomienie o zajeciu komorniczym przez sms???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się