chirurgia

(5 wyników)
  • Gdzie w Warszawie lub okolicach jest placówka, która w ramach chirurgii jednego dnia zrobi mojemu dziecku operację usunięcia wodniaka powrózka nasiennego?
  • Witam, synek dostał skierowanie do szpitala na zabieg usuniecia przepukliny pachwinowej. Nie wiem jaki szpital wybrac, czy moglybyscie jakis polecic, lub tez poradzic jakich unikac. Bede wdzieczna za pomoc, Monika
  • Witam, Poszukuję informacji na temat pobytu w szpitalu na Litewskiej na oddziale chirurgicznym. Wkrótce moje 2-miesięczne dziecko przejdzie tam operację. Chciałabym się dowiedzieć jakie panują tam warunki dla dziecka i matki karmiącej? Jak wygląda nocleg dla matki na oddziale? Co warto ze sobą zabrać, aby przetrwać kilka dni? Jaki jest personel? Pani dr Żerańska jak na razie nie zrobiła na mnie pozytywnego wrażenia. Jestem z Warszawy, ale nie wyobrażam sobie opuszczenia choć na chwilę tak ma...
  • Moja córeczka od tygodnia źle się czuła.Okazało się,ze jest chora.Co gorsze,w piątek wyskoczyła jej przepuklina pachwinowa i cholernie ją boli!Byliśmy na Niekłańskiej na ostrym dyżurze,ale tam nas olali i powiedzieli ,że nie ma prawa boleć. Wczoraj ,jako ,że córeczka aż wyła z bólu, pojechaliśmy na Marszałkowską róg litewskiej.Tam ją strannie zbadali i kazali w trybie pilnym zapisywać do poradni chirurgicznej i na operacje! Ale dziś przypomniałam sobie ,ze mam namiary do pani chir...
  • który szpital dziecięcy w W-wie jest lepszy: Działdowska czy Litewska? macie jakieś doświadczenie? może zostawiać trzylatka na noc samego? Kinga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się