Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      chirurgia

chirurgia

(8 wyników)
    • Centrum Traumatologii powiekszajace piersi - takie cuda mozliwe sa chyba tylko w Polsce. A Centrum Okulistyczne wykonujace badania per rectum? Pewnie tez gdzies jest... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8714922,Bedzie_pomoc_dla_rodziny_Szwedki__ktora_jest_w_spiaczce.html
    • Witam. Chciałabym się dowiedzieć, jak wg Was, lekarzy i osób w inny sposób związanych ze służbą zdrowia, klasyfikuje się zmiany skórne. Chodzi mi dokładnie o włókniaki i torbiele. Zmiany po elektrokoagulacji odnowiły się w bardzo szybkim tempie, a do tego podwoiły rozmiar. Dziś dość szanowany spcjalista dermatochirurgii oznajmił mi, że z racji na umieszczenie zmian w miejscu niezaliczanym do "widocznych", nie możliwa jest refundacja chirurgicznego zabiegu. Przepraszam, ale czy w t...
    • Starosta dodaje, że szpital ma problem z małą ilością lekarzy. - Na przykład na oddziale chirurgii obsady też brakuje. Za czasów poprzedniego dyrektora odeszło stamtąd [b]29 lekarzy[/b]. Nowa dyrektorka co prawda [b]zatrudniła 15[/b][b][/b], ale to wciąż mało. Dajemy ogłoszenia do prasy, szukamy gdzie tylko możemy, ale po prostu nie ma chętnych - ubolewa starosta. 29 lekarzy na lokalnej powiatowej chirurgii? po co aż tylu ? czy aby nie 3x za dużo?
    • Czy ktos mieszkajacy w Poznaniu mogłby mi powiedziec w ktorym szpitalu jest najlepsza atmosfera dla robienia stazu podyplomowego? W tym roku koncze AM w wawie i zamierzam przeniesc sie do Poznania. Bede wdzieczny.
    • Szukam naprawdę dobrego chirurga szczękowego w Krakowie! Ortodonta kazał mi usunąć dolny ząb mądrości, który jest w kości i bardzo się boję! szukam kogos naprawdę dobrego! proszę, pomóżcie!!!
    • Witam! Moja mama ma miec operacje w Rydygierze w Krakowie, gdyz niestety tylko tam robia chirurgie twarzowo-czaszkowa. Niestety, przekladaja jej termin z dnia na dzien, bez podania przyczyn, czesto wstawiajac kit w stylu "juz jutro" a kobieta cierpi... Ja wiem, ze sluzba zdrowia jest w oplakanym stanie itd., rozumiem ze pacjentow jest duzo... mam 2 pytania: 1. Czy ktos zna jakas metode - legalna, lub, powiedzmy "pollegalna", jak przyspieszyc zabieg. Z kim pogadac itd... 2. Cz...
    • będę na stażu w szpitalu chorób płuc na ul.Grabiszyńskiej czy ktoś może mi napisać jak tam jest, jacy sa lekarze i jak tam jest na stażu
    • Musza mi zoperowac szczeke i wyjac wszystkie ósemki, gdyz uciskaja mi na nerwy, sa z nimi splatane korzeniami itp. Zabieg pod narkoza jest planowany w Enelmedzie, moze na Nowym Zjezdzie, moze na MIodowej, cierpie katusze z bolu i zbieram 2400, ktore jako min. sa mi na to potrzebne. Czy tego nie mozna zrobic na ubezpieczenie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się