Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      chirurgia

chirurgia

(9 wyników)
    • kto Waszym zdaniem? Prosze o opinie poparte rzeczywistym stanem rzeczy (czyli operacjami plastycznymi), nie subiektywnymi odczuciami. Dla mnie to Tori Spelling (wyszedl jakis ludek-koszmarek ze zmieniajacymi swe miejsce piersiami. Znacie podobne jej babki?
    • Czy któraś z Was orientuje się może jaka jest cena liftingu piersi? Któraś może robiła ten zabieg, chetnie pogadam. Skora mojego biustu jest bardzo zmęczona po dlugim karmieniu dziecka - po stronie wewnętrznej biustu wręcz wiotka :( Nie chcę zmieniać rozmiaru piersi, chcę je tylko podnieść. Pozdrawiam
    • Witam, Chciałabym pozbyc sie kilku pieprzykow z twarzy. Kiedyś były mniejsze , w tej chwili są wystające. Interesuje mnie jakie badania i gdzie powinnam najpierw zrobić no i gdzie dokonac zabiegu. Jestem z Gliwic. Może ktoś mi coś poradzi. Dziękuję bardzo...
    • proszę o pomoc czy znacie w łodzi jakąś klinikę lub szpital gdzie wykonują profesjonalnie usł. z zakresu chirurgii plastycznej? dziękuję
    • Czy ktoras z Was moglaby polecic mi dobrego chirurga plastyka w Lodzi? Chodzi mi o powiekszenie biustu. Slyszalam, ze w szpitalu Barlickiego wykonywane sa takie zabiegi i sa tam kompetentni lekarze, jednak nie znam osobiscie zadnie osoby po takiej operacji. Moze Wy cos wiecie na ten temat... Pozdrawiam
    • Dziewczyny, mam do Was wielka prosbe: czy zgodzilybyscie sie wziac udzial w malej ankiecie na temat urody...? Bardzo mi na tym zalezy. Tlumacze o co chodzi-jestem studenka psychologii na uniwersytecie "Paris 10 Nanterre" i w ramach zajec mam przygotowac mala przedwstepna ankiete na temat: "WIZERUNEK URODY". Prosilabym Was o odpowiedz na 4 pytania. Zalezy mi na wypowiedziach osob (kobiety i mezczyzni)w nastepujacych przedzialach wiekowych: 15-18/18-25/26-40/41-55/55-70/. Przy ...
    • Drogie, Zostałam oszpecona przez prywatny gabinet chirurgii plastycznej. Niestety właściciel gabinetu nie poczuwa sie do jakiejkolwiek rehabilitacji. Gdzie powinam zgłosić to zdarzenie (reklamację) ? Istnieje coś takiego ?
    • hej kolezanki,prosze o telefon i adres w wawie dobrego specjalisty od operacji plastycznych twarzy.......z gory dziex-Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się