chirurgia

(8 wyników)
  • Mam skierowanie z synkiem na zabieg stulejki. Lekarz polecal ta wlasnie placowke. Czy mial ktos z nimi jakies doswiadczenie. Bardzo prosze o opinie. Aneta
  • Mam takowe skierowanie do przychodni przyszpitalnej na chirurgie plastyczną. Jeszcze nie obdzwoniłam żadnych szpitali, może któraś wie ?
  • Prosze napiszcie jakie sa tam warunki i co ze soba zabrac.Z gory dziekuje za odpowiedzi.Pozdrawiam
  • jakie są tam warunki? iluosobowe pokoje? i wogóle jakie macie opinie na temat tego oddziału?
  • Szukam kogoś sensownego dla 2 letniego chłopczyka u którego trzeba skontrolować siusiaka nietypwego.:) W miarę pilne. Będę wdzięczna.
  • Mój 4 miesięczny synek ma za krótkie wędzidełko podjęzykowe i musi mieć podcięte. Mam pytanie czy zna ktoś dobrego chirurga dziecięcego który przyjmuje prywatnie w Krakowie Pozdrawiam
  • Gdzie lepiej wykonać zabieg operacyjny dziecku? Nie mogę zdecydować się czy w Scanmedzie czy w Prokociumiu. Oba byłyby w formie chirurgii jednego dnia? Prosze o radę.
  • Potrzebuje dobrego...najlepszego w Krakowie chirurga dziecięcego. Specjalisty od chłopczykowych siusiaczków. Synuś ma 9 miesiecy i problem z siusiakiem. Pediatra skierował nas własnie do chirurga dziecięcego. Sugerował Prokocim. Ale nie wskazywał nikogo z nazwiska. Moze być i Prokocim ,,,ale proszę podpowiedzcie kto? A moze ktoś spoza Prokocimia?...ulcik może pomożesz? juz w temacie dermatologa podałas pomocną reke? Teraz sprawa jest bbbb...pilna i nagląca? Proszę pomóżcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się