arja76 08.06.10, 01:43 Od niedawna mam suczkę rasy west,niestety ma ropne uplawy.Byłam z nią u weterynarza dał jej antybiotyk, ale niestety nic nie pomógł. Co robic,prosze pomóżcie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: choroba? 08.06.10, 03:25 A jakies inne objawy ma czy tylko ta wydzielina? Pierwsze do glowy przychodzi ropomacicze :(. Odpowiedz Link
tenshii Re: choroba? 08.06.10, 12:03 A młoda jest? Jeśli jest młoda to może mieć młodzieńcze zapalenie pochwy. Przemywaj herbatką z kory dębu. Możesz kupić strzykawkę, dosłownie kilka milimetrów strzykawki wkładać jej w pipuchę i delikatnie wlewać tą herbatkę, następnie wytrzeć. Młodzieńcze zapalenie pochwy przechodzi z pierwszą cieczką Odpowiedz Link
blue.berry Re: choroba? 08.06.10, 13:36 a może by sie tak wybrać do innego weterynarza który będzie wiedział CO suni jest i zaordynuje odpowiednie leczenie? Odpowiedz Link
arja76 Re: choroba? 09.06.10, 07:45 Dziękuje wszystkim za rady ,waterynarz faktycznie rozpoznał zapalenie pochwy,ale martwiłam się,że antybiotyk nie zadziałał.Sunia ma w tej chwili 4 m-ce.Dla mnie jest jeszcze bardzo malutka,a dodatkowe objawy to brak apetytu i staje się osowiała. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!! Odpowiedz Link