Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      chroniczne

chroniczne

(3 wyniki)
    • Właśnie zamierzam pójść z moim 13-miesięcznym maluchem do homeopaty i szukam kogoś z odpowiednim podejściem do tak małych bąbli. Macio już 3 razy zaliczył szpital z powodu obturacyjnego zapalenia oskrzeli i zap. ucha a generalnie podstawowym problemem u niego, od którego się wszystko zaczyna jest katar. Mam wrażenie, że dostaje go w czasie wychodzenia kolejnych zębów. Ten katar trwa strasznie długo, nic nie pomagają żadne domowe sposoby ani leki. Potem zaczyna się mokry kaszel i i...
    • Mam ciagłe , powracajacve zapalenia pecherza.Biorę w zasadzie cały czas jakieś leki . Tyle co skończe antybiotyki, a na mocz nie da się patrzeć ani nie da sie go wachać, zaczynam więc taniec z uroseptami , urogranami, ginialami przeplatany furaginem. Słyszałem, że sa skuteczne leki homeopatyczne zwalczajace te przypadłość. pomóżcie !jeśli ktoś z Was boryka się z tym problemem i przetestował leki homeopatyczne proszę o ich nazwę. Pozdrawiam wszystkich.
    • ** Silicea * * Działanie Silicea jest powolne. Przy zastosowaniu, wywołanie objawów wymaga długiego czasu. Silicea nadaje się w związku z tym najlepiej do leczenia dolegliwości o długotrwałym rozwoju. Uwagi ogólne: W pewnych porach roku i pewnych warunkach mogą się pojawić charakterystyczne objawy. Mogą one pozostać u pacjenta przez całe życie (?). Takie jest działanie leków o długofalowym i głębokim działaniu; są one w stanie tak dogłębnie wpłynąć na funkcjonowanie organizmu, że nawe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się