co mi jest

(6 wyników)
  • Witam.Mam 18 lat i ogromny problem.Nie umiem się normalnie odżywiać.Średnio od dwóch do czterech dni się głodzę(nie jem nic,albo jogurt,najważniejsze bym nie przekroczyła 200kcal),a potem mam 1 dzień w którym mam napad głodu i jestem w stanie pochłonąć pół lodówki...Potem wymiotuję...Do końca dnia już nic nie jem.Nie panuję nad tym.Nienawidzę siebie i swojego ciała,jestem szczęśliwa tylko wtedy gdy nie jem,choć często łapie mnie depresja.Mam obsesje na punkcie wagi,muszę warzyć się codz...
  • Hej dziewczyny!Od jakiegoś czasu czytam posty na tym forum w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie:co mi jest? jeszcze 1,5 miesiąca temu byłam szczupłą i ładną dziewczyną,z dumą przeglądałam się w lustrze.Teraz mam ochotę zalać się łzami,unikam lustra i wagi-przytyłam 12 kilo!;( Nie powiem,żeby z powietrza.Po prostu odbiło mi totalnie.Nie było dnia,żebym nie objadła się jakimś świństwem. jestem załamana.Kiedyś gardziłam wszelkimi bułami słodkimi, słodyczami,itp.a od tych paru tygodni moje ...
  • Może wy wiecie co mi jest; rok temu schudłam ponad 10kg i waga utrzymuje sie jak narazie w miejscu ale od pewnego czasu jak jestem w domu zaczęłam się obżerać, jem mnustwo rzeczy, co wejdzie o potem na wieczór pije cherbatki przeczyszcasjące i to prawie każdego dnia :( ja nie chce tyle jaść jak się od tego powstrzymać, nawet teraz jak to pisze to kończe jeść pudełko 300g hałwy :((((, pomocy
  • Hej,mam takie pytanie.Mam 13/14 lat.Mam 163cm i waze 45/46 kg.Nie moge patrzec na siebie w lustrze.Widze w nim moja grubosc.Tylko ze w tym jest problem.Znam paru chłopaków którzy stwierdzili, ze nie podobam im się bo jestem za chuda.To nie jest ani Anoreksja ani bulimia.Co to?Widze w lustrze grubasa a podobno jestem chuda :( Rodzice karzą mi przytyć pare kilo.Ja ich okłamuje że się już nie odchudzam(kiedyś byłam 10 kg cięższa).Niestety za każdym razem gdy patrze w lustro odechciew...
  • kochane bulimiczki i ano.bulimiczki.Ostanio po rzyganiu mam jakis dziwne akcje.najpierw mnie telepie,mam drgawki, poce sie,za chwile mi strasznie zimno,drża mi rece,jakos tak mi sie kręci w głowie,po jakim zasie mija-jak cos zjem,np kromke chleba.co mam roiz?co to jest?ktos mi kiedys powiedział,ze mam zaburzona gospodarke elektrolityczna,co???o co chodzi?ma któras tak?
  • Witam gorąco!!! Jestem na tym forum poraz pierwszy.Wiecie co... mam chyba problem , ale nie wiem jak go nazwać . Otóż sprawa wygląga tak,iż wiem ,ze mam zaburzenia łaknienia,ale one są jakies dziwne chyba.Raz się głodzę przez kilka dni , później znów się obrzeram i stosuję jakies tablety , albo pijam herbatki przeczyszczające ,też wymiotuję. Trochę to dziwne, bo nie jest to ani anoreksja, ani bulimia, co to jest?Jak to możnaby nazwać?Może wy wiecie co mi jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się