Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      cyprze

cyprze

(2 wyniki)
    • Witam:) Zaczne od tego ze chce zaplanowac piekne, spokojne wczasny po ciezkim roku. Bedzie to moj pierwszy dalszy wyjazd wiec chcialabym sie poradzic w paru sprawach. Pierwsza z nich to miejsce. Czytalam wiele reklam, ogłoszen, ale zawsze znalazlo sie do nich sporo negatywnych kometarzy. Najbardziej spodobaly mi sie takie miejsca jak Cypr, Teneryfa czy Majorka. Chcialbym zebyscie przyblizyli mi, ktore z tych miejsc spelni moje oczekiwania czyli: piekna pogode oraz widoki, ciekawe zabytki i zy...
    • na drogach europy spotkalam rozne nacje w czasie uropowych wojazy, byli szwedzi, norwegowie, byli dunczycy, przyzwyczajeni do szybkich autostrad niemcy, rozkosznie nieobliczali wlosi, holendrzy i wiele innych nacji , byli rowniez i polacy, jako jedyni wyprzedzali na ciaglej linii po serpentynach, jako jedyni lamali wszystkie zakazy, nie tylko kierowcy aut, rowniez 'dawcy organow' czyli swedzace pisanki na 2 kolkach skad sie bierze ta glupota polaczona z chamstwem, jezeli ktos chce ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się