Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      cyprze

cyprze

(17 wyników)
    • Witam, orientuje się ktoś ile na dzień dzisiejszy kosztuje smsa z Turcji do Polski? Dodam, że posiadam abonament w sieci Plus. Moje drugie pytanie to czy istnieje możliwość popłynięcia z Alanyi na Cypr promem bądź wodolotem i jaki jest koszt? :) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)
    • Prosze o namiary na biuro ktore organizuje jednodniowa wycieczke fakultatywna na Cypr.Szukalam informacji ale nic ciekawego nie znalazlam.Czyzby nie organizowano...Bedziemy w Alanyi i Cypr tez chcemy zaliczyc .Prosze o namiary i jakies sugestie.Dziekuje.
    • Czy może ktoś posiada informacje o możliwości wycieczki na Cypr z Alanyi w grudniu 2010 r. (najlepiej statkiem lub wodolotem). Dziękuje za wszelkie informacje
    • Mam pytanie byłam już parę razy w Turcji ale jakoś uszło to mojej uwadze , czy spotkaliście się z wycieczką fakultatywną z Alanyi na Cypr Turecki ???
    • Witam Wybieramy sie jako małżeństwo ze znajomymi na wakacje w połowie września.Bez dzieci.Mamy po 32-35 lat.Oczywiscie interesuje nas czysta plaża,woda a wieczorami wyskok do pubu .Prosze poradzcie ,który kraj pod tym względem będzie ciekawszy . Pozdrawiam
    • Proszę o opinie osób, które były i tu i tu.Planujemy wyjazd w maju Cypr Ayia Napa, Turcja- hotel 30 km od Alanyi. Lubimy zwiedzać,wypożyczać samochód i poszukiwać ,, swoich'' plaż,, spacerować wzdłuż morza.Gdzie jest więcej atrakcji?
    • Kto będąc tam korzystał z wycieczki fakultatywnej płynąc na Cypr - proszę o odpowiedź - jakie ceny, dłg. pobytu ewent. jakie biuro. Dzięki !!! Wiadomo, że w jedną stronę z Alanyi płynie się 8 godzin. Impreza warta grzechu...
    • Witam, czy jest szansa na rejs z Alanyi na Cypr. Gdzieś w necie czytałem, że tak ale nie podawali żadnych szczegółów :(
    • Witam Czy ktos byl na wycieczce wodolotem na Cypr z lokalnego biura podrozy? Znalazlem taka oferte na stronie Jolci i zstanawiam sie czy warto. Koszt to 80 E od osoby + hotel. I wlasnie tu pytanie, ile kosztuje hotel (w miare dobrej jakosci) i w ogole czy warto jechac, jakiego typu atrakcji mozna sie spodziewac? Pozdrawiam
    • Czy ktoś z was wie może ile kosztuje taki prom i skąd płynie i dokąd, czy tylko do części tureckiej Cypru?
    • prosze o podanie ceny gdzie sie najbardziej oplaca kupic taka wycieczke z gory dziekuje pozdrawiam
    • czy ktoś był na takiej wycieczce? Bo słyszałam że takie są. Może ktoś był i może mi dac namiary na jakieś biuro, które coś takiego organizuje? Chodzi mi o wyjazd na jeden dzień. Jaka jest cena? Czy to może mają rezydenci w swojej ofercie?
    • czy ktos wie ile kosztuje statek (ten szybki) z alanyi na cypr. w lipcu bede w turcji i chetnie bym poplynela na cypr na pare dni.
    • Samolot, który miał lecieć z Cypru do Stambułu został porwany i wylądował w Antalyi w Turcji. Maszyna wylądowała, by zatankować. Porywacz najprawdopodobniej chce lecieć do Teheranu.Wiadomość z dziesiejszego poranka! osz, gdzie my lecimy??? Czy tam jest bezpiecznie? lecę za kilka dni, a tu takie coś:-(((((((((
    • Bardzo prosiłabym o informacje na temat tego co można zwiedzić w (dalszych i bliższych) okolicach Adany orac za ile i jak można się dostac z Turcji na turecją część Cypru. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i propozycje gdyż spędzę w tym kraju cały sierpień i chciałabym jak najlepiej wykorzystać czas. Pozdrawiam wszystkich podróżników:)
    • zróbcie forum nt Turcji osobno, proszę, kto może to zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się