czarny

(24 wyniki)
  • Jaki obstawiacie wynik <mój typ> 1-2 ??????? Jaki skład po wzmocnieniach??????? Czy będzie podstawiony autobus dla kibiców?????? Jak obstawiacie tę runde po odejściu podstawowych graczy do Przechowa?????????
  • prosze ma ktos malego kotka tak bardzo bym chciala rudego lub czarnego,zwyklego nie zadnego rasowego
  • stadion w Chełmnie godz. 17
  • Na osiedlu Chociszewskiego 5 tam gdzie jest osobna klatka,od kilku dni siedzi młody piesek czarny z białym krawatem,nie wiem jakiej jest płci,bo nie widzę,ale myślę,że koś go tu podrzucił.jeśli ktoś by chciał go przygarnąć to siedzi sobie zwinięty w kłębek na piasku. Żal psinki,ale ja już mam jednego znajdka... ,a śliczny jest.
  • Czarni Naklo-Chelminianka-jaki wPomorzanin Serock - Tucholanka Tuchola 17 września, 16:00 Pomowiec Kijewo Królewskie - Grom Więcbork 17 września, 17:00 Naprzód Jabłonowo Pomorskie - Start-Merkury Pruszcz Pomorski 17 września, 16:00 Unia Wąbrzeźno - Wisła Nowe 17 września, 17:00 Wda Świecie - Promień Kowalewo Pomorskie 17 września, 17:00 Czarni Nakło nad Notecią - Chełminianka Chełmno 17 września, 16:00 Drwęca Golub-Dobrzyń - Gryf Sicienko 17 września, 16:00 Pia...
  • czy wiecie moze czy czarny kot jest otwarty?????bo slyszalam ze remont byl....
  • byłam tam i bardzo mi sie podoba :)
  • dobrze slyszalem ze w kocie jest coraz wiecej mlodych dziewczyn tzn od 17 lat w gore ?? Pytam bo dawniej tak nie bylo
  • Witam, zastanawiam sie czy wiecie moze kto jezdzi takim czarmym - strasznie glosnym motorem po chelmnie? kolega mi powiedzial ze to chyba HONDA CBR FIREBLADE ale nie jest pewiem bo jest przerobiony na streetfight'a, ma takie dwie okragle lampki z przodu?
  • Tak to już w środę :) Arcyważny mecz, decydujący o przejściu do fazy zasadniczej play-off . A tam już na zwyciezcę czeka Anwil . Stan rywalizacji aktualnie 1-1, dlatego zwycięzca środowego meczu w Świeciu przechodzi dalej . Zapraszamy wszystkich do hali na Słowackiego, doping jest niezbędny :) Przypominam, środa godzina 19 . Serdecznie zapraszamy ! Ps. Nowa stronka klubu - www.kspolpaksa.pl
  • Jak myslicie chlopaki sie zrehabilituja za niedziele????
  • Piszcie o wszystkim tj. muzyka, klimat, obsługa, asortyment,kierownictwo, porządek itp. pozdrawiam
  • Po dramatycznym meczu nasza drużyna wygrała dzięki ambicji i zaangażowaniu ktorego zabrakło w pierwszej połowie którą przegralismy 0-1. wynik 1-2 utrzymywal sie do 80 min. Ale Nakło wreszcie pękło i nasi chłopacy zdoyli jeszcze 2 bramki. rawo za ambicję!!! Teraz powodzenia w Wąbrzeźnie!! Pozdrowienia dla Barego który wreszcie pewnie trochę odetchnął.
  • Piszcie co sie wam podoba a co nie.:)
  • prosze was !!! przyjdzcie na ten mecz !!! jeden z wazniejszych w sezonie !!! mamy szanse odrobic strate do III miejsca i myslec o awansie do IV ligi !!! pomozmy naszej druzynie !!! im to naprawde pomaga !!!
  • chodzi do 3b w l.o. kopernika, wiecie coś o niej? ma chłopa?
  • Heja, zaje..biste macie fajne tu tematy. Koncert w kocie odbędzie się normalnie, zapraszamy serdecznie. Zespół Arogance wystąpi napewno, bedzie dobre nagłośnienie, zamierzamy rozpier..lić tą bude! A jeszcze jedno - ten koncert jest tylko małą zapowiedzią tego co bedzie się działo w Fabryce prawdopodobnie 18 lutego w piątek. Jeśli organizatorzy dotrzymają słowa to postaramy się dać po uszach na maxa. :-) Pozdrawiamy, ekipa Arogance
  • Mam nadzieję że trener zrobi trochę roszad w lini obrony , ostatnie mecze potwierdziły że A.Kwela i P.Śmigel są bardzo w słabej dyspozycji i dopuszczają do grożnych sytuacji pod naszą bramką .3:1 dla Chełminianki
  • Witam serdecznie. Poszukuję pracy (na czarno), obojętnie jakiej. Ciężka fizyczna praca? Nie ma problemu, roznoszenie ulotek nie ma problemu, zamiatanie, odkurzanie, sprzątanie? NIE MA SPRAWY!! Potrzebuję pilnie paru groszy i chętnie oraz entuzjastycznie podejmę dowolną pracę. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na numer tel. 798302434 Na GG: 5615056 POZDRAWIAM!!
  • 18 wrzesień (niedziela) godz.19 Pub Czarny KOT zagrają: Hounsis Ostatni raz (www.or.neostrada.pl) Kokon (www.1jestkokon.com) Wjazd jedyne 2 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna