Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      czarny

czarny

(20 wyników)
    • Nie jestem rasistką. Mój labrador, czarny jebaniec, co to zamiast biurka w domu sie pojawił... wykończy mnie, męża i portfel. I nie chodzi o półroczne dopasowywanie suchej karmy, co by przestał kichac sraczką po ogrodzie. Nawet nie o to, że do nieogrodzonego sąsiada leci na spacerze i obrabia miskę jego husky'ego i po jego gotowanym żarciu sra dalej niż widzi i musimy to sprzatać. Dla przypomnienia mam jeszcze biszkoptową labradorkę z pseudohodowli. Psy po kastracji i sterylizcji. Nie zamier...
    • Bo jutro czeka mnie nieprzyjemna uroczystosc wymagajaca raczej ciemnej odziezy i no kurde nie mam takowego. Mam ogniscie czerwony, zółty, pomaranczowy i fioletowy i rdzawy. Chyba ten ostatni jest najbardziej stonowany. Pocieszcie, ze wy tez nie macie czarnych płaszczy;)
    • Mam wrażenie, że jak je prać w proszku "do białego" - czarne zblaknie, jeśli w proszku "do czarnych lub innego koloru rzeczy" - biały materiał zszarzeje. W czym KONKRETNIE pierzecie biało - kolorowe rzeczy? Podpowiedzcie...
    • uciekł w piątek nad ranem... szukaliśmy kilka dni rozwieszone ogłoszenia, info na portalach, schroniskach, zaangażowane okoliczne wsie dzisiaj znaleziony martwy w rowie 3 km od domu czarny, piękny dwulatek z nieokiełzanym temperamentem to był drań, skurczybyk, jasiu wędrowniczek tak zajebiście mi przykro :(((((
    • Kupiłam farbę do włosów, kolor ciemny brąz. Wiedziałam że będzie ciemny ale kutwa nie czarny. Jak myślicie, zjaśnieje odrobineczkę po kilku myciach czy mam napudrować gębę mąką, wskoczyć w koronki i uderzać na festiwal gotycki?
    • młody czarnym markerem namalował sobie wąsy, i jak to zmyc?woda, mydło nic nie daje, sok z cytryny tez niebardzo:( macie jakies pomysły?
    • Mozecie dzieciom pokazac, jak go miziac po głowie i brzuszku to mruka :) www.htmfoto.net/maukie/maukie.swf
    • moja trzylatka. jeśli maluje to tylko czarną kredką , farbą ewentualnie jakąś ciemną granatową. Ubrania też najchętniej kupowałaby czarne. Nie mam nic przeciwko jej zamiłowaniu do tego koloru ale wiecie według psychologicznego blebleble to bardzo niedobrze. Ja nie wiem czy czegoś jej brakuje czy co ? temat zainspirowany nauczycielką z przedszkola, która mnie zapytała czemu córa używa tylko czarnej kredki
    • [img]https://3.bp.blogspot.com/-qB4QTspq8Ec/UAlM0six7YI/AAAAAAAAATY/So4NNb4AFjo/s320/IMG_0565.JPG[/img] [img]https://3.bp.blogspot.com/-ACMWmJt1I0E/UAlMiKYFatI/AAAAAAAAATQ/NCqxIa-WNfU/s320/IMG_0564.JPG[/img] był bardzo smaczny. dziś odbieramy drugi taki sam na wieczorną imprezę :)
    • się przede mną szykuje :( Dziewczyny - wesprzyjcie mnie swoimi fluidami, kciukami, pozytywnymi myślami i co tam jeszcze macie... Niby nic strasznego - ale dla mnie to będzie horror. Jadę z synem do neurologa na wizytę. Zawozi nas mój szwagier. Trasa - ok. 50 kom, czas - ok. 40 minut. Niby nic ale syn lubi jeździć samochodem na krótkie dystanse, dłuższe to maskara - zabawianie nie pomaga, przekąski też - jest krzyk, ryk i afera. Mój tata zazwyczaj nas zawoził (jutro do szpitala idzie i n...
    • kto widział?? ja byłam w parę dni temu i cały czas nie mogę sie otrząsnąć... no świetny, świetny... ale żeby poczuć klimat , to zdecydowanie kino lepsze - odżałujcie na bilet, nie ściągajcie:)
    • Witam może ktoś się orientuje co w takiej sytuacji da się zrobić.Koleżanka sprząta na klatkach schodowych na czarno bez żadnych ubezpieczeń po prostu dorabia sobie na swoim osiedlu.W tamtym tygodniu jedna z Pań zamieszkująca w bloku w którym sprząta miała drobny wypadek na schodach w piwnicy (na dwóch ostatnich schodkach było mokro ) koleżanka została posądzona że wylała wodę do piwnicy na schody i owa pani stwierdziła że to koleżanki wina.Dla jasności sytuacji dodam żę koleżanka wcześniej ...
    • Brakuje jej tuszu to wiem. Bo nie drukuje wcale jak klikam DRUKUJ. Ona tak ma, bo inne funkcje typu skanowanie działają. Oczywiście drukuje dokumenty więc wnioskuje ze brakuje czarnego. Ale mąz był w sklepie i pan powiedział że mozliwe ze brakuje innego koloru np niebieskiego bo wtedy tez nie drukuje. Moge obecnie kupic tylko jeden- jak sprawdzic czy to czarny czy niebieski.?
    • [b]Dzis znalazlam za cale 6 zlociszy taka spodniczke:[/b] [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ri/rj/bz9r/yKpuILbb49C8oEdaLB.jpg[/img] Podoba mnie sie bardzo ino nie wiem co do niej na gore by przypasowalo? Bo ze na dol eajstopy i buty to wiem :D
    • Murzynek Bambo w Afryce mieszka Czarną ma skórę ten nasz koleżka Czarne ma wszystko tu nikt nie buja Nawet jak sądzę czarnego chuja Uczy się pilnie przez całe ranki Jak dobrze jebać panny kochanki Aż mama woła Bambo, chłopaku Ty mój malutki czarny jebaku Jak że się synu o ciebie nie bać Ty mi się możesz na śmierć zajebać Lecz Bambo wcale nie słucha mamy Ten mały, czarny jebak kochany A chuj mu sterczy niby rusznica Nie jedna pod nim jęczy dziewica Tak przepierdolił wiele d...
    • nie wiem czy będę potrafiła dobrze to wyjaśnic ale spróbuje. mogę pracować w jednej firmie na pół etatu za ok 700zł na rękę-nie wiem ile to wychodzi brutto ale to jest połowa najniższej pensji +premia.dodatkowo od innej firmy dostanę 400zł za wykonanie pracy ale to juz na czarno bo nie chcą mi dać umowy ze względu na oszczedność. pomyślałam żeby się dogadać z tą pierwszą firmą żeby mi dali cały etat a ja będę sama pokrywać dodatkowe składki jakie musieliby płacić w związku z tym. t...
    • do paznokci, zdecydowanie niepolecam, teraz siedze i to ustrojstwo usówka, juz 1 zmywacz poszedł, wacików pół paczki, wrrrrrrrr , wszytsko fioletowe blech
    • do wyjścia na grilla i do stroju: bluzka na szerszych na ramkach typu bokserka biała, czarne spodnie wąskie za kolano (maja na nogawce po 2 guziki też czarne) do tego zarzucony na ramiona sweter turkusowy (ma być upał to może bez swetra). Podobają mi się takie buty, troszkę sportowe, troszkę eleganckie, nie za bardzo wycięte. Co prawda nie wiem jak wyglądają na żywo, może ktoś ma takie. Który kolor wybrać? [img]https://img269.imageshack.us/img269/9574/1006194pg.jpg[/img] [img]https://...
    • Jesteście przesądne? Jakieś czarne koty, drabiny itp? Ja na czarnego kota to to jestem jakoś przesądna...
    • opis: mały mnie wiecej około 1pół cm może 8mm w tylniej częsci paski czarno ,rudawe przód czarny ,chyba i cienki był nie jakiś wypasiony jak go znalazłam to już ta tylnia częś te paski odpadły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się