-
Witam, chciałbym polecić wam Surfbary, jest to bardzo popularna ostatnio metoda dorobienia przez internet. Polega to na tym, że firmy płacą nam za to, że na naszym pulpicie mamy zainstalowany mały banner z reklamami. Można go dowolnie przesuwać, a więc ustawić w takim miejscu, gdzie NIE BĘDZIE NAM W NICZYM PRZESZKADZAŁ. DZIAŁA TAKŻE GDY MASZ WŁĄCZONĄ GRĘ!
W praktyce wygląda więc to tak, że KORZYSTAMY Z KOMPUTERA JAK ZAWSZE ale otrzymujemy jeszcze za to punkty które na koniec miesiąca są wy...
-
Potrzebujesz pieniędzy, chcesz dorobić w niekonwencjonalny sposób bez dużego nakładu pracy, skorzystaj z oferty, którą wypróbowało tysiące osób. Jeśli jesteś
zainteresowana/y zostaw maila!
-
Nie dawno sama szukałam takich ogłoszeń, ale trafiłam na fajną stronkę! Może początek nie przynosi wielkich zysków, ale troszkę cierpliwości!! Sama już zaczęłam tak zarabiać i jestem zadowolona! ;) Myślę, że warto!
Wejdź na stronkę : centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=duniex
albo zostaw maila, to prześlę konkretniejsze info ;)
-
Po więcej informacji napisz - praca@zarabiam.com.pl
-
Osobiście zarobiłam już 105zł i dążę do tego by zarobić jeszcze więcej :D
Chcecie również tyle zarobić? Nie mówię że zarobicie po 10 czy 20tysięcy bo to
nie możliwe!! Gwarantuję że tu się zarabia mniejsze sumy ale naprawdę
zarabia!! :D Chcecie więcej? Piszcie!!
-
Kliknij w link i podaj swój mail.
en.20dollars2surf.com/?ref=71215
Instalacja surfbara przebiega błyskawicznie
Codziennie,gdy jesteś online i masz włączony surfbar zdobywasz punkty wymieniane na pieniądze.
Dodatkowo główna wygrana w loterii BINGO to --> ponad 300 EURO
a także w KOLE FORTUNY --> ponad 200 Euro.
Losy gratis. Kliknij
en.20dollars2surf.com/?ref=71215
-
Wszystko zalezy od ciebie w jaki sposob do tego podejdziesz. Zapraszam na strone skamil88.webpark.pl lub zarobki.hpu.pl
-
Witam, pracuję jakiś czas w nowym programie partnerskim w dodatku na co miesięcznej subskrypcji, w ten sposób buduję sobie dochód pasywny. Program jest nowy w Polsce dlatego jest "pole do popisu", a na zachodzie ludzie już zarabiają po kilkanaście tysięcy miesięcznie w przeliczeniu na złotówki, ja mam na razie 33 osoby co daje mi ok 2300zł miesięcznie, a za granicą mają ponad 70 osób to już w ogóle głowa boli, na początku w uczestnictwo programu wpłaciłem 25$ (jest to najtańszy pakiet produkt...
-
Program SurfBar to pasek reklamowy o wymiarach 503 x 62 px w
dowolnej częsci ekranu,
pozostający zawsze na wierzchu nad innymi aplikacjami, na którym
zmieniają się kolejno reklamy.
Użytkownik oglądając je, gromadzi punkty które później zostają
przeliczane na pieniądze,
przelewane na konto użytkownika.
Program w losowo wybranym czasie sprawdza obecność użytkownika przed
komputerem,
w przypadku braku potwierdzenia w przeciągu 10 sek. aplikacja
zakończy naliczanie punktów.