Forum Gospodarka e-Biznes
ZMIEŃ
      czasu

czasu

(6 wyników)
    • Witam! Co sądzicie o zakupach produktów spożywczych przez internet. Istnieje już na rynku kilkadziesiąt sklepów (zazwyczaj lokalnie), ale nie stanowią one istotnej siły. Czy sami skorzystalibyście z takiej formy zakupów i co jest istotne dla nas przy zakupach "spożywki" przez internet. Według mnie najsłabszymi elementami sklepów są z pewnością: - czas realizacji zamówienia - jakość dostarczonego towaru i opakowania - komplementarność oferty - cena Jeżeli trzy pierwsze są spełnio...
    • Witam Właśnie niedawno odkryłam, że moja chęć posiadania sklepu internetowego przerodziła się w obsesję :) Podobno "jak się bardzo chce, to można", ALE... wątpliwość zasadnoczo skierowana w formie pytania do kobiet i matek jednocześnie. Mam niespełna dwuletnią córeczkę, którą do tej pory się zajmowałam i nikłe szanse na oddanie jej do przedszkola. Jak sobie radzicie? Przecież to że pracujecie w domu nie oznacza, że możecie poświęcać czas jednocześnie dziecku i pracy. Teoretycznie jest...
    • Wreszcie po dlugim czasie ruszyla moja strona. Teraz najtrudniejsze przede mna, zaistnienie, wypromowanie i dotowarowanie. Pozdrawiam wszystkich prowadzacych sklepy internetowe lub marzacych o nich. Anna
    • ...wymaga tyle samo pracy co taki z cegiel. Reklama, marketing, opisy, opinie itd. Polski produkt, sprzedaz na U$A & Can. ZERO reklamacji. www.ideal-heating.com/article.php?a=47
    • witam, miesiąc temu otworzyłam sklep internetowy.. wykupiłam troche ad wordsów, czasem informuje na forach tematycznych że oto jestem... ale nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić, by być bardziej widoczna w sieci... może ktos cos poradzi? druga sprawa,,, jak to było u was ile zamówienń w miesiącu na początku działalności jest ok, a jaka liczba powinna mnie martwić?? ja przez miesiac miałam ok. 20 zamówień... to dużo, malo?... nie mam żadnego punktu odniesienia... martwi mnie też fakt...
    • Ile płacicie za swój sklep ( corocznie) ? bilety1@gazeta.pl www.e-antykwariat.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się