Forum Praca CASTODRAMAT
ZMIEŃ
      czasu

czasu

(5 wyników)
    • mam pytanie odnośnie umów na czas określony, czy to prawda że umowy na czas określony nie bedą przedłużane? mi umowa kończy się w kwietniu. Co mam zrobić ? szukać innej roboty?
    • Drodzy koledzy!Moja kariera w Castogównie wlasnie dobiega końca.Postanowiłem więc ruszyć coś w końcu,byście choć Wy mieli trochę lepiej.Związek zawodowy?Czemu nie?Mam nie małą wiedzę na ten temat i grupę osób,którzy jak będzie trzeba nadstawią karku.Ciekaw jestem,kto pisze te pochwalne posty na temat pracy w tym zakładzie.Pewnie jakiś świeżak,któremu zlasowano beret i obiecano wspanialą karierę oraz szereg premii na szkoleniu "witamy w dupie". Bo tak trzeba nazwac to szkloenie.Z...
    • Podwyżki(13)

Casto Szczecin 3 wita wszystkich. Poruszę temat który mnie bardzo irytuje, mianowicie brak podwyżek. Ostatnie były u nas 3 lata temu. Odkąd odszedł poprzedni prezes, nowy nie pokazał się jeszcze z dobrej strony. Wszystko przywaliło do góry(czynsz,jedzenie,frank o ok 50%) ja muszę brać kredyt żeby załatać dziurę jaka powstała w domowym budżecie. A krew mnie zalewa jak słyszę ile poszło na nowe banery na przebudowy na nowe regiony były 4 jest 8 kasa jest moczona nie tam gdzie powinna i niech...
    • Czy moglby ktos podpowiedziec jak taka rozmowa wygladala w casto? Z gory dziekuje:)
    • sprzedać autko lasce bezpiecznika to proste od czasu do czasu je umyć poprostu super !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się