czasu

(8 wyników)
  • pomijam obsługę ksero i robienie kawy ;) czego mogę oczekiwać i się tam nauczyć? o co mogłabym poprosić, jeśli znalazłyby się osoby, które naprawdę byłyby w stanie poświęcić mi trochę czasu? mam możliwość skorzystania z praktyki w takim miejscu, ale nie wiem dokładnie jak ono funkcjonuje i czego się mogę spodziewać. bardzo proszę o odpowiedź, choćby jednym zdaniem. każda informacja będzie dla mnie cenna.
  • Czy ktoś wie co należy zrobić, żeby otrzymać dostęp do internetu? Chyba ze trzy razy faksowałam druczek o taki dostęp i nic. Żadnej informacji, żadnej odpowiedzi. Czasami myślę, że PEKASO SA to trzeci świat albo średniowiecze.
  • Z przykrością stwierdzam, że forum umiera śmiercią naturalną. Jest to chyba odzwierciedlenie zaangażowania wszystkich pracowników w wykonywanie codziennych obowiązków. W tej firmie nawet największym entuzjastom, nie chce się już pracować. Nie ma sensu. Zarząd udaje, że nie widzi problemu, chociaż wszyscy wiedzą, że styl zarządzania tą firmą, nie przynosi większych efektów. Zresztą widać to po kursie akcji na GPW. Za niedługo już nie będzie co sprzedać, żeby podreperować kwartalne wyniki...
  • Witam, czy wiadomo COŚ o zwolnieniach w październiku, dlaczego tylko w październiku???
  • mam dosyc: 1. kilku osób bynajmniej nie należących do grona konsultantów. 2. outbondów - przegięcie totalne żeby dzwonić do ludzi np o godz. 20.50 i się przedstawiać że dzwonię z banku i proponować pożyczke! OBCIACH TOTALNY, niech to robi ten kto to wymyślił. pamiętam rok w którym dzwoniliśmy 1 listopada i ludziom zapalającym świeczki na grobach proponowaliśmy karty kredytowe heheheheheeheee. 3. pracy w dni typu Wigilia do godz. 22. Przecież i tak nikt nie dzwoni, czy tak cię...
  • pracowałem w PBG / obecnie PEKAO SA / od 1991 roku do 1997 roku wspaniale wspominam tamten czas pozdrawiam dziewczyny z oddziału w Łasku
  • ....dość juz mam tego spamowania na temat opieki medycznej w naszym Banku. niby opieka medyczna zostają objeci "wszyscy pracownicy Banku"... a normalnie kłamiecie w żywe oczy... niestety osoby zatrudnione na "umowe zlecenie" takie jak ja, nie maja co liczyc na jakakolwiek opieka medyczna. Ponoc pracujecie w komunikacji a sobie nawet nie zdajecie sprawy ile ludzi pracuje na umowe zlecenie (nawet w Centrali), zeby Bank zaoszczedzil na wasze pensyjki... bardzo fajnie dowiedziec sie ...
  • Pekao SA przewiduje wzrost wolumenu kredytów Warszawa, 20.02.2009 (ISB) - Bank Pekao SA przewiduje podtrzymuje zamiar prowadzenia konserwatywnej polityki w zakresie zarządzania ryzykiem jako jeden z głównych bieżących celów, poinformowali przedstawiciele banku na konferencji w piątek. Równocześnie zaznaczyli jednak, że bank zakłada również dalszy wzrost wolumenu kredytów. "Dzięki naszej konserwatywnej polityce zarządzania ryzykiem, możemy nadal działać aktywnie na polskim ry...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się