Dodaj do ulubionych

Czat z Prezydentem

21.05.09, 12:06
Już jutro o godzinie 13.30 odbędzie się czat z prezydentem miasta Jarosławem
Wilczyńskim.
Mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego będą mieli okazję osobiście zapytać
prezydenta o nurtujące ich sprawy.

Czat - jak zwykle - odbędzie się na stronie www.um.ostrowiec.pl/chat.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do udziału!
Obserwuj wątek
    • unhollyseth Re: Czat z Prezydentem 21.05.09, 13:10
      Całe szczęście, że nie jestem zainteresowany.
      • good_man Re: Czat z Prezydentem 21.05.09, 13:54
        "Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół." B.F.
        • unhollyseth Re: Czat z Prezydentem 21.05.09, 14:04
          Całe szczęście, że nie mam żadnych przyjaciół:) Ani jednego:)
          Goodman nie oszukujmy się. Czat jest tylko i wyłącznie na pokaz. Przejaw
          medialności. Puste hasła, zero jasnych odpowiedzi. Same obietnice, brak
          spojrzenia na rzeczywistość.
          Naprawdę ciężko po raz, któryś czytać "zobaczę, być może, z pewnością". Naprawdę
          to co jest na czacie to pierwszy lepszy podręcznik do PR i marketingu politycznego.
          • temponick Re: Czat z Prezydentem 21.05.09, 14:31
            Ale mimo wszystko jest to jeden z elementów rodzącego się w bólach
            społeczeństwa obywatelskiego. Każdy element jezt ważny. Zadaj
            pytanie, zapytaj czemu czat jest tylko i wyłącznie na pokaz?
            Przejaw medialności? Puste hasła, zero jasnych odpowiedzi? Same
            obietnice, brak spojrzenia na rzeczywistość
            . Więcej takich pytań,
            więcej pytajacych, może trafi tam gdzie trzeba? Sam zadaję pytania i
            moderator je odrzuca, trudno niech odrzuca. Przyjdzie pora (przed
            wyborami) jak zadam je ponownie!
            • Gość: Lucek Re: Czat z Prezydentem IP: *.opera-mini.net 21.05.09, 14:40
              czemu chat a nie np. spotkanie w Rynku z Prezydentem?. Odpowiadal by na pytania zadawane na zywo przez mieszkancow. Wyszedlby na scene i odpowiadal przez mikrofon. Mieszkancy chyba maja prawo znac go i rozmawiac ze swoim prezydentem.
              • temponick Re: Czat z Prezydentem 21.05.09, 15:00
                Bardzo dobre pytanie -Zadaj jutro na czacie?
                • tdx Re: Czat z Prezydentem 21.05.09, 23:54
                  Nie moze. Czat jest moderowany. Wszelkie niewygodne pytania nie dotra do oczu
                  Prezia. Ja mam jedno: kiedy sie w koncu rozpieprzy stara ekipa i pozwolicie
                  wejsc ludziom z misja? Moze pora skonczyc z rzadami ala rodzina Soprano ;]
    • dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 09:01
      Proszę w moim imieniu zapytać, czy w Ostrowcu zagra kiedyś CC Catch - może być nawet playback, bylebym zobaczyj ją na żywo:)
      • unhollyseth Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 09:44
        CC Catch? Ja wolałbym Belinde Carlise:P
    • rzecznik_prasowy Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 13:24
      Przypominam, że już za niecałe dziesięć minut rozpocznie się czat z prezydentem
      Jarosławem Wilczyńskim.

Zapraszam!
      • temponick Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 14:19
        -No i jak czat, coś ciekawego? Bo jak na złość musiałem odejść na
        godzine od kompa?
        • dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 14:21
          marne zainteresowanie ze strony mieszkańców
        • unhollyseth Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 14:29
          Jest fajnie...wejdź..jeszcze zdążysz...
          • unhollyseth Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 14:32
            ee już koniec:/
            • unhollyseth Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 14:32
              Ale jak zwykle jest fajnie.
              • temponick Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 14:36
                Zawsze było fajnie i śmiesznie, ale jakieś konkrety może na gorąco?
                • tdx Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 14:41
                  Duzo belkotu. Jak zwykle :D Podobno ma byc jakies centrum informatyczne ;p
                  Pewnie zrekrutuja tych 20 informatykow sposrod rodzin i znajomych ;p Nie podano
                  celu powstania =] No i dowiedzialem sie, ze uzywaja zapomnianego przez Boga
                  POLCHATA ;p Uzywalem tej bramki na poczatku mojej stycznosci z ircem ;p Pytanie
                  o smierc na rynku, wyciagniecie wnioskow i ukaranie winnych nie przeszlo przez
                  moda ;] Nie dziwie sie, ze ludzie wypieli sie na taki sposob komunikacji z
                  "wladzom" ;]
                  • Gość: kulka Re: Czat z Prezydentem IP: *.anonymouse.org 22.05.09, 14:48
                    Nie wiem czy odnosicie takie samo wrażenie, ale uważam, że gość zmarnował prawie
                    3 lata naszego miasta. Poza licznymi obietnicami, że "będzie", "się planuje"
                    oraz zapewnieniami "dobrze jest" nie dokonał na prawdę niczego. Jak wystartuje
                    jeszcze raz z listy TOSu i znowu wygra, to przestanę już wierzyć w cokolwiek.
                    Mam nadzieję, że wyborcy będą pamiętać jego "owocne" 4 lata.
                    • Gość: Cartman Re: Czat z Prezydentem IP: *.blokowe.pl 22.05.09, 15:00
                      Ciezko powiedziec czy zmarnowal czy nie. Z dnia na dzien nie da sie pewnych
                      rzeczy zrobic. Jesli rzeczywiscie bedzie to co zaplanowal w jakims niedlugim
                      czasie to chwala mu za to. Jesli skonczy sie na obietnicach i gruszkach na
                      wierzbie, to juz nie bedzie tak kolorowo. Juz jeden taki co obiecywal jest. Chce
                      zobaczyc to Swietokrzyskie Centrum Technologii Informatycznych - nazwa brzmi
                      dumnie - jedna firme "Swietokrzyskie Centrum" w miescie mamy, ale to co robia
                      nie reprezentuje soba poziomu pokrywajacego sie z pieknie brzmiaca nazwa.
                  • temponick Re: Czat z Prezydentem 22.05.09, 14:50
                    Zatem nic straconego, prezydent wyraźnie unika niewygodnych pytań. Ta
                    wpadka z tym śmiertelnie pobitym w Dni Ostrowca, to rzeczywiście
                    nieplanowany wypadek przy pracy...
    • konwalia714 Re: Czat z Prezydentem 02.10.09, 13:34
      Szanowny Panie Prezydencie . Miło patrzeć jak nasze miasto pięknieje i rozwija
      się , szkoda tylko, że pięknieją tylko ładne już ulice a z tymi zaniedbanymi i
      zapomnianymi przez lata nic się nie dzieje . Ulica Sporego miasta jakim jest
      Ostrowiec wygląda gorzej niż wiejskie drogi . Brak asfaltu , brak gazu , brak
      studzienek deszczowych a dzieci mają problem w dostaniu się do szkoły brnąc po
      kostki w błocie . W samochodach ciągle psuje się zawieszenie . Może zechce Pan
      przyjechać i sprawdzić w jakich warunkach mieszkają mieszkańcy naszego ,,
      pięknego '' miasta. Mieszkanka ulicy Tomaszów .
    • Gość: ktj Re: Czat z Prezydentem IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 26.12.09, 20:34
      mmmmm :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka