Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      czat

czat

(51 wyników)
    • Temat pewnie nie jest nowy. Mąż na czacie.... wielka rzecz....Odkryłam własnie że zawarł znajomość z dziewczyną (mężatka) na czacie.... Wiedziałam od pewnego czasu że cos jest nie tak.... to się wie.... czekał keidy pójde (pójdziemy - mamy dwoje dzieci) spać, a ona logował się na czat. Rozmawiał z laską godzinami , pił z nią drinki przed kamerką spędzał czas z nią - nie ze mną. Kradł czas który mógł poświęcić rodzinie i spędzął go z nią - (z nimi?) na czacie. BYł uroczy czarujący miły..... ...
    • Do użytkowniczek czata mam pytanie.Czy zapanowały jakieś nowe zasady? Czat miał być prywatny i wstęp był tylko dla emam.Ok,siedziałam tam nie raz i nie dwa.Fakt,ostatnimi czasy nie zaglądałam.Wchodze dziś i co?Pani operator mnie wywaliła!Dlaczego?Może o czymś nie wiem?
    • Pisałam przed chwilą z mężem na skype z komputera ojca, i wiadomo nie wszystko przyzwoite i bardzo chce wykasować tą rozmowę i tutaj wielki problem bo nie wiem jak. Dziewczyny trochę bardziej obeznane proszę o pomoc, naprawdę nie wiem jak to zrobić Z góry WIELKIE dzięki
    • Musiałam napisac. Wszystkie takie z moim chłopem to ja jestm 15 lat-20 albo 5 lat.Jest wspaniały, itd itp. Ale jedno mnie przeraża, weszłam na czat zdrada, jest ok 600 osób a nawet i 1000 raz, sami żonaci męzczyźni kobiety tez. Nie zdązyłam wejsc a tutaj nawał na mnie hej, czesc, witam.... Zaczęłam gadkę, ale nie po to by kogos poderwac, tylko tak pogadac.A tutaj każdy dosłownie KAŻDY- gadałam moze przez parę dni ze 30-stoma facetamii każddy chciał się umówic na seks. Dziewczyny je...
    • Chciało. Pierwszego dnia komplet sztuk się pojawił, kolejnego dnia już mniej i coraz mniej i mniej i w końcu ja sama siedzę z jeszcze jedną nieboraczką. A deela, minerallna, bea.bea, przedszkolak2, hrabina, jk, i inne kobity polazły gdzieś nie wiadomo gdzie i nijak ich na czacie nie widać. ładnie to tak?? nieładnie. Moderatorki przepraszam z góry uniżenie, to tylko tak.. porządkowo... kasujcie i nie krzyczcie.
    • Po 3 latach wróciłam na edziecko ale kiedy próbuję wejść na czat to wyskakuje mi komunikat ze nie ma takiego adresu.To jest czat czy nie ma.pomóżcie.
    • Dziwewczyny, jestem załamana. Z moim facetem jestem juz 6 lat, mamy ponad 2 letniego synka, a teraz znów jestem w ciąży... Chodzi o to, że raczej nam zawsze było ze sobą dobrze, ale był moment kiedy on został zaślepiony internetem, a właściwie czatami i GG. Mnie zaniedbał, ważniejsze były koleżanki na czatach, to do nich wydzwaniał, z nimi sie umawiał. Walczyłam o niego, bo moja miłośc była wielka, udało się. Trochę to trwało nim odzyskałam zaufanie do niego, no i mamy synka. Pona...
    • co wy matki polki brzemienne, karmiace, niepijace poki dziecie nie skonczy 18 lat balujecie czy jak???? juz czatowac juz juz JUZ
    • ak tak czasami siedze wieczorem i sie nudze to widze ze sa tu tez takie znudzone jak ja chlop zajety w tv nic gownarzeria spi piwo stoi a my narzekamy ze watkow nowych na emamie nie ma powinnysmy miec czat co wy na to?
    • Osoby: Kasia, znaczy yenna_m = ematka, op na pewnym niszowym, dzieciowym czacie. tebe - admin gazetowy, sławny podobno. Kurtyna. Dzionek, intymnie, krzyk dziatek w tle. tebe (14:23) Dzień dobry, tu tebe. Kasia (14:45) witam tebe (14:45) cześć Kasia (14:46) no to slucham tch pytan Kasia (14:46) tych tebe (14:46) rozmawiałaś z DJ? Kasia (14:46) wyslalam maila, takiego jak do Ciebie tebe (14:47) ale chyba wyjaśniał Ci, że to nie mógł być Mors? Kasia (14:47) tebe, ...
    • Jeśli nie teraz to później. O tej porze fajnie się rozmawia na bierząco. Za duzo mam śpi by prowadzić dyskus w wątkach - robi się niemrawo:-) Ja będę regularnie sprawdzać ilość "członków" na czacie:-))) Pozdrowionka:-)
    • Jestem w szoku. Czata nie będzie. Możecie przeczytać o tym na Forum o czacie. I co ja teraz będę robiła wieczorami?????!!!!! Dziewczyny przecież to zbrodnia w biały dzień:(((((
    • Kochane, pytam bo chciałabym wiedziec czy u Was tez tak jest, ze mąż siedzi całym popołudniem na kompie, czy tylko mojemy palma odbiła pod tym względem???? Potrafi czatowac poł nocy dzien w dzień, a mnie zaczyna to nieżle wkurzac. Żadne argumenty nie trafiaja do niego. W dodatku to on mi zarzuca ze ja sie czepiam.
    • Łączcie się!
    • Ostatnio złapłam męża jak czatował z jakąś kobietą. Piszę "złapałm" bo od dłuższego czasu to ukrywał, jak wchodziłam do pokoju to przełączał na inne neutralne strony, ale ostatnio nie zdążył. Przyznał się w końcu ale najpierw mnie okłamywał. Poczułam się strasznie, szczególnie że były to jakieś sex czaty, wręcz odebrałam to jak zdradę. Ciężko teraz, nie rozmawiamy, nie potrafię się jakoś przełamać. Czy może ja zbyt ostro zareagowałam, może to jest normalne, tylko ja to tak odbiera...
    • Moze spotkamy sie na czacie wieczorkiem lub w ciagu dnia pora do ustalenia oczywiscie co Wy na to????
    • na www.polchat.pl żeby nie robić zamieszania nazwałam go po prostu emama i tak można szukać w wyszukiwarce wchodzimy tu: www.polchat.pl/szukaj_p_d.php wpisujemy emama i niżej wyświetli się nasz pokój bezpośredni link to: www.polchat.pl/chat.php?_room=emama UWAGA 1 na razie jedynym opem jestem ja, bo go założyłam i już :F za czas jakiś (jeśli bedzie zainteresowanie czatem) przyznam opa jeszcze kilku rozsądnym (z mojego punktu widzenia) osobom żeby używać polchata (jak i każdego ...
    • na czata!(22)

leniwe pijace baby!
    • właśnie tam weszłam i nikogo nie ma :( żadna z was drogie mamuśki tam nie czatuje??
    • Chciałabym poruszyć sprawę czatu. Nowi użytkownicy kiedy przychodzicie na czat nie zrażajcie się tym, że nikogo nie znacie-wszyscy tak zaczynają. Przywitajcie się i nie martwcie, że temat jest dziwny lub nie wiecie co powiedzieć. My jesteśmy naprawdę fajni i lubimy poznawać nowych ludzi. Trochę mnie dziś ruszyło przez jedną nową osobę. Było sporo ludzi wieczorem-głównie sami znajomi-i było nam dość wesoło (muszę przyznać . Tematy były różne ale jak zwykle po dłuższej chwili dyskutowania o dz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna