Forum Towarzyskie Vistula
ZMIEŃ
      czwartek

czwartek

(15 wyników)
    • Ciekawa jestem, czy ten zwyczaj dotyczy tylko Polski, czy innych krajów też. A jak Szwedzi? Nie przepadam za pączkami, ale dla tradycji zawsze kilka zjem i tak już od lat.
    • Zapraszam na pączki, o których wczoraj wspominałam, że będę smażyć. Lubię obsypane cukrem pudrem z wanilią. Smacznego! :) :) [IMG]http://i48.tinypic.com/2q1aobb.jpg[/IMG]
    • pozdrawiam, tak cisza na forum zapanowala, czyzby juz grypka zbierala zniwo:) udanego dnia zycze
    • Pierwszy dzien marca, slonce swieci jak szalone,ptaki trajluja na cale gardlo, ciepelko na dworze,a oni spia.poooobuuudka spiooochy!!! Wiosna idzie,wiosna !!!
    • Nowy watek czwartkowy zakładam, tytuł trochę na wyrost bo słońca nie widać, taki już urok jesieni. Jest jednak nadzieją, ze pojawi sie później. Poranek cieply, mglisty i mokry, typowe o tej porze roku. Pogoda grzybowa i łożkowa, do wybory, do koloru;) czyli, co kto lubi. Zycze wszystkim spokojnego dnia i zapraszam na kawę:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=45915815
    • Czas na nowy czwartkowy watek. Czwarty dzień nowego roku, srodek zimy;D a i wątek stary jakiś taki leniwy, ze tylko go do skrzyni schować, na kłódkę zamknać i zagladać tylko wówczas gdy dopadnie nas nostalgia za czymś minionym. Nie ogladajmy sie jednak zbyt często do tyłu, przed nami nowe wyzwania i wiele pięknych, wspólnie spedzonych chwil. Miłego dnia:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=49802973
    • witaj kochana Slo, witajcie vistulacy,znalazłem bezludna wyspę na której postawiłem obecaną chatkę chatke:), nie masz juz wyjścia, czy zgodnie z obietnicą zamieszckasz ze mną;))))
    • no dzis prawie letni, od jutra napewno:) nowa kalendarzowa pora roku rozpocznie sie na dobre. co nam przyniesie? moze kosz owocow? moze niespodzianke,a moze nic? witam zyczac udanego dnia, moj poczatek czwratku byl super udany:)
    • pomimo upału, dzisiejszy dzień nie powinien byc ani gorszy, ani lepszy niż inne. Cieszmy sie latem, slońcem i swoim towarzystwem:) Na razie prosze wszystkich do stołu, kawa stygnie. Zakładam nowy czwartkowy watek, poprzedni jest długi jak wąż boa albo inny zwierz;) Zycze spokojnej pracy a plażującym, słonecznego dnia:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=40529957
    • Czas na nowy czwartkowy watek, poprzedni wydłużył sie nam niemiłosiernie a i jakis taki deszczowy się zrobił. W końcu wiosna i slońce, czas o deszczach zapomnieć. Zycze wszystkim dobrego dnia:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=33167817
    • czwartek(478)

coraz blizej weekendu, coraz mniej sily do pracusiowania, coraz wieksze uczucia zakochania:-)) milego dnia wszystkim:-))
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=24654470 gazeta wywalila mnie z moim postem,kazal zalozyc nowy watek. pierwszy raz cos podobnego mi sie zdazrylo. chcialam powiedziec dziendobrywieczor.przyczolgalam sie z kubkiem mleka. procz tego okrutnie meczy mnie kaszel:(
    • nie da się ukryć, że pozostanie nam tylko piątek, dnia dzisiejszego nie liczę bo jeśli się człowiek do pracy przyczołgał to tak jakby dniówka była zaliczona. Miłej pracy i pogodnego dnia wszystkim:-)
    • pozwoliłem sobie nowy czwartkowy wątek założyć, poprzedni dlugaśny był jak wąż boa. Deszcz, deszcz, deszcz, tylko tyle na temat pogody rzec można. Kawa smakuje nieziemsko, na razie o pracy nie myślę, totalny brak chęci. Oddam sie marzeniom:) Miłego dnia przyjaciele:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=28461430
    • czyli wrześniowy jakoś stary mi się zółwił i stąd nowy, śliwkowy i gruszkowy słoneczny, ale nie gorący miły (jednym słowem) czwartek witam i częstuję plackiem ze śliwkami :)) a sama do domowych obowiązków uciekam do potem ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się