czwartek

(13 wyniki)
  • zmarła pani Irena Kwiatkowska niespodziewanie zmarł mój kumpel Lonek Martynowicz ( na saksach w Islandii) Małysz oświadczył że kończy karierę Kasia Pakosińska odchodzi z Kabaretu Moralnego Niepokoju Kożuchowska z M jak miłość ( tu akurat mała strata) z goryczą ten czwartek mi mija
  • Tylko miedzy 14 a 15 spotkałem kilku idiotów , a co przez cały dzień ? -Skrzyżowanie Piłsudzkiego i Zwirki i Wigury . Motocyklista ustawia się na pasie do skrętu pod Lidla (w lewo) , VW z siemiatycką rejsetracją na pasie do jazdy w kierunku B-stoku (na wprost). Zielone i startują : - motocyklista na wprost,VW w lewo . Szook ! Centymetrów brakowało . - Z Miodowej lewą stroną rowerem wyjężdża baba na rowerze na Widowską . Majta rowerem , bo już jej trudno jeżdzić , ale się nie ...
  • Witajcie "szarikowcy" PANCERNIACY. W czwartek o 20.30 w kinie pod chmurką, w Pubie inauguracyjny odcinek przygód naszego Szarika ijego wspaniałej załogi. Obecność Klubowiczów obowiązkowa, wskazane posiadanie ze sobą atrybutu przynależnośći do KLUBU, np.: menażka, niezbędnik, manierka, hełmofon, czołg (może być mały), karabin, pistolet, Marusia, pies Szarik, itp. Możecie wziąc ze sobą prowiant (tzw. rację żywnościową, żelazną porcję, w postaci kawałka kiełbasy i kawałka chleba) GRI...
  • przed andrzejkami, i żeby poprobowac forumowego obiecanego ciasta! Nie daruję!
  • to dni w których aż sześć odcinków naszego ulubionego serialu obejrzeć można będzie w wiadomym miejscu. W niedzielę to będzie 14. odcinek, jeszcze siedem. Nieopisanych wrażeń życzy Żuk
  • na spotkanko majowe pod hasłem "I Szarik Twoim przyjacielem jest" Na 19.00 przygotuje garnek grochówki z chlebem i wkładką ogólnowojskową, niezbędne niezbedniki wojskowe (o11 - wie) Mile widziane prezenty w klimacie militarnym (nie mam jeszcze działa samobieżnego ZSU-23-4 I PODKŁADKI SPRĘŻYSTEJ POD KOŁO ZAMACHOWE T-55A MERIDA) Szariki przybądżcie na apel wojenny! Alutka, teraz się nie "odkażesz" - mundur nakładaj i WITAMY Baamko()!) pliś !!! Madzia, Khaki Ty musisz!!!, inne sznown...
  • TDH ZAPRASZA Z akcentem na A
  • Co ciekawego na rynku?
  • przesuwamy termin zlociku na czwartek ok. 19.30-20.00 Mysle że nie zawiedziecie, Kobiety nasze ulubione stawcie sie na czas, bo bez was zimno, ciasto obiecane ma byc, jakieś wykwintne napewno. Smalec z ogórkami i chlebem, gorącego grzańca z rumem natoczę, moze pospiewamy...? No co namówiłem, wuju? pasi? a inni?, piszcie tutaj czy tak bo nie wiem ile tego grzańca szykować?
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=66216835&v=2&s=0 ZAPRASZAMY
  • rowery(6)

Co sądzicie na temat jazdy rowerem po naszym mieście?? A przede wszystkim na temat (BRAKU) miejsc do zaparkowania roweru?
  • Od rana nie dziala sygnalizacja swietlna na skrzyzowaniu w centrum Bielska. Jedni jezdza jak chca, inni glupieja. W dodatku czwartek czyli masa "gosci" z wiosek. A policja jak gdyby nigdy nic stoi se naprzeciwko basenu i lapie frajerow jezdzacych bez swiatel (okej - jeden radiowoz). Czy to normalne? A moze tylko mnie to dziwi?
  • Minus 1040 stopni Celsjusza pokazał w czwartek zegar milenijny w Suwałkach. Mieszkańcy opowiadają sobie anegdoty o wybrykach zegara za 180 tysięcy złotych. Według wskazań urządzenia, które stoi w centrum miasta, od tygodnia jest zima, a temperatura wynosi minus 10 stopni. W czwartek zegar "oszalał", pokazując 1040 stopni mrozu. Mieszkańcy Suwałk zawsze narzekali, że ich region to najchłodniejsze miejsce w Polsce, ale teraz żartują, że mają zimniej niż na Plut...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się