decyzji

(8 wyników)
  • Ostatnio Prezes podjął słuszna decyzje aby ograniczyć bezsensowne narady i szkolenia. Jako kadra kierownicza mamy podobne zdanie nie mówiąc już o pracownikach. Często spotkania ograniczają się do popijawy a w jednym przypadku skończyło się tragicznie. Z kolei spotkania typu budowa zespołu wyglądają jak zajęcia dla szkół specjalnych i czyni sie z nas debili. Sami trenerzy wewnetrzni tez się zrelaksuja gdyż obawiają się ze jak tak dalej będzie to wpadną w chorobę alkoholową.
  • Witam wszystkich. Mam pewne wątpliwoći i mam nadzieje że mi pomożecie :):) A mianowicie: od 1 stycznia "awansowałam" na Doradce i dostałam nowe pełnomocnictwo,moja P.Dyr.stwierdziła że nie mam możliwości sama podejmowania decyzji jesli chodzi u udzielanie kredytów i z każdym wnioskiem musze latać do niej. trochę to męczące bo albo jej nie ma albo nie ma czasu itp. Poza tym trochę to bezsensowne latać z kredytem na 1000zl za każdym razem do niej. Na pełnomocnictwie pisze że mam prawo łą...
  • witam wszystkich serdecznie-mam problem, mianowicie jestem sprzedającym swoje nieruchomosci i pech chcial, ze jeden z moich kupujacych jest klientem pko bp!rozumiem w pelni ta osobe, ale mam pretensje do banku pko bp, ze pomimo zlozenia wszystkich wymaganych dok. decyzja o kredycie nie zostala jeszcze podjeta w centrali a mija juz 15 dni-w odpowiedzi na nasze skargi bank tlumaczy sie, ze nastapily zmiany w podejmowaniu decyzji, ze jest malo pracownikow itp, PYTAM-A CO NAS TO OBCHODZI???...
  • Proponuje wpisywac tu najwieksze bzdury,idiotyczne i kretyńskie decyzje naszych tzw. "dyrektorów". 1.Budowa serwerowni w której nie stoi żaden serwer, dlaczego , dlatego że nikt wczesniej nie sprawdził czy strop wytrzyma taki cieżar. wszyscy o tym wiedzą włącznie z centralą i jest OK. A myślałem ,że komuna skończyła sie 20 lat temu.
  • Witam, Dostałem propozycje pracy w PKO BP - stanowisko doradca VIP. Napiszcie czy warto w tej sytuacji (kryzys finansowy) zatrudnic sie w PKO??? Jak z planami??? Czy sa realne do wykonania??? Slyszalem ze PKO zwalnia ludzi??? Ludzie pomóżcie to wazna decyzja dla mnie. :) Pozdro :)
  • Ludzie-dawno takiego bałaganu nie widziałem-w żadnym banku tak nie ma, wniosek o kredyt rozpatrują już 4 tygodnie.... i nadal żadnej decyzji - czy to jest uczciwe wobec klienta???? ile jeszcze można czekać????? a klienci non stop bombardują nas telefonami z pytaniem "kiedy będzie decyzja"????
  • Pozwoliłam sobie założyc wątek o takim tytule, gdyż wiem, że Pan Prezes przegląda to forum i odpowiada na nasze pytania, które czasami giną w gąszczu innych wypowiedzi. Ponawiam więc pytanie zadane w innym wątku: Panie Prezesie, wspomniał Pan o programie realokacyjnym przeznaczonym dla osób zdecydowanych zmienić miejsce zamieszkania i podjąć pracę w Centrali. Kiedy będą znane bliższe szczegóły dotyczące tego planu?. Czy osoby zdecydowane na przeprowadzkę powinny same zgłaszać się d...
  • Hej. Chciałam podzielić się moim wielkim szczęściem, a mianowice po 8 latach pracy w majdanku podjęłam decyzję o zwolnieniu. Nie ukrywam, że była to trudna decyzja. Dzisiaj minęły cztery misiące odkąd się zwolniłam. Po czterech miesiącach pracy zarabiam 2 razy więcej niż po 8 latach pracy w PKO. Czuję się doceniona, mam czas dla rodziny i dla siebie. "Ludzie" uwierzcie w siebie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się