Forum Gospodarka Fundusze Unijne
ZMIEŃ
      decyzji

decyzji

(3 wyniki)
    • Witam, próbuję bezskutecznie dodzwonić się od kilku dni do ARiMR. Może ktoś z Państwa będzie mógł mi pomóc. Znam rozporządzenie z 17 licpa 2008 r. w sprawie działania "Tworzenie i rozwój mikroporzedsiębiorst", jednak mam kilka pytań. 1. Gdy moją inwestycją jest budowa ośrodka wypoczynkowego i jego wyposażenie, to czy muszę stosować ustawę Prawo Zamówień Publicznych? Czy koszt projektu, który już posiadam mogę wpisać do kosztów kwalifikowanych? 2. Aby zrealizować tą inwestyc...
    • Czy można ubiegać sie o dofinasowanie z funduszy norweskich (priorytet 2.5 Opieka zdrowotna i opieka nad dzieckiem) inwestycji, której realizacja już się rozpoczęła?
    • czy ktoś z szanownych equalowców trafił może na interpretację przepisów że płace wypłacane z projektu mogą być zwolnione z PDOF? generalnie moje pytanie dotyczy wszystkich funduszy Gdzieś słysząłem że któryś urzad skarbowy wydał taką interpretację i ciekaw jestem czy to tylko pogłoski czy może (ku ogólnej radości) prawda pozdrawiam i z góry dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się