decyzji

(4 wyniki)
  • Wiele towarzystw funduszy inwestycyjnych nie kompensuje zysków i strat w ramach funduszu parasolowego, przez co może niekorzystnie naliczyć podatek. Dotychczas organy podatkowe w większości przypadków zajmowały niekorzystne dla podatników stanowisko, uważając, że przy odkupieniu jednostek funduszu parasolowego przychód oblicza się oddzielnie od każdego subfunduszu. Postępując według takich wytycznych, inwestor, który poniósł stratę na jednym subfunduszu, a zysk na drugim, jest obc...
  • czy ktoś ubezpieczył się w Hestii korzystając z Ekonta? Krótkie info o produkcie znajdziecie tutaj: www.youtube.com/watch?v=PPuQ4EHW5t4
  • Witam. Jakieś 2 i pół roku zawarłam umowę na ubezpieczenie w zakresie : śmierć ubezpieczonego Smierć NW Trwałe inwalidztwo Poważne zachorowanie, na dziń dzisiejszy moja składka miesięczna to 185zł,wartość polisy na wrzesień 2008r to 1533zł Czy ktoś mi powie czy warto to opłacać w dalszym ciągu? Mam podobne ubezpieczenie tyle że w PZU jako ciągłość z ubezpieczenia zbiorowego kiedy to jeszcze pracowałam na państwowej posadzie a ta polisa była dla mnie koniecznością (ale to i...
  • No ok z tymi wpłatami przez około 15lat.Luzik i nogi na stół:)Ale co maszyna grzzala powie mi na temat jednorazowej wpłaty na 15lat.Też luzik i nogi na stół?Pojawiła się taka możliwośc ,że dostane większą dla mnie kwotę kasy i to prawdopodobnie zostawię na emeryturkę.Z wyliczeń grzzalomaszyny przy systematycznych wpłatach to luzik,ale tutaj z większą kaską mam mały problem.Czy aby nie jesteśmy na końcu hossy?Jak to ugryźć?Dzięki za sugestie. p.s.Jakoś i tak musze to zagospodarować?Tylko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się