Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      dublin

dublin

(17 wyników)
    • Witam. Na poczatku wrzesnia wybieram sie do Dublina. Doradzcie mi co mozna ciekawego zwiedzac w okolicach Dublina a takze w innych miejscach Irlandii...ale zeby dojazd z Dublinu byl ok.
    • Witam. Zastanawiam sie jak najtaniej mozna dojechac z Polski do Dublina.Bilet z LOTu kosztuje chyba okolo 1000zl wiec to dla mnie zawiele... Sa moze jakies tanie linie lotnicze z Warszawy a najlepiej z Krakowa ??? jesli tak to jaka cena jest przelotu do Dublina oraz czy robiac wczesniej rezerwacje powiedzmy z miesiecznym wyprzedzeniem bedzie taniej ? Moze znacie inne matody dostania sie tam w miare tanio. Bardzo prosze o pomoc.
    • Dublin(5)

po ile mozna przeżyć 2 tygodnie w Dublinie - bez noclegów? podstawowe jedzonko, karta na przejazdy itp. co tam warto zobaczyć?
    • Doradźcie, proszę, gdzie lepiej - tj więcej da radę zobaczyć w 4/5 dni, gdzie fajniejsza atmosfera (nie piszcie tylko o 'coffee shop'ach', pls..uświadomiona jestem, ;P) - koszty pt przelot nieco taniej Amsterdam, hotele porównywalnie (wg www.booking.com), a zatem..? Czekam ...:)) Aha! P I L N E !!
    • To znowu nie turystyczny watek ale zwiazany z zyciem w innym kraju: Mam mozliwosc dostania ciekawej pracy w Irlandii a konkretnie w Dublinie. Niestety zupelnie nic nie wiem na temat tego kraju. Dublin kojarzy mi sie dobrze, czysto, bezpiecznie. Czy to jednak nie jest za daleko od swiata? Jak najlatwiej dostac sie tam z Polski? Podobnie jak na forum USA Gosia pytala o zycie w Ameryce chcialbym zapytac jak sie zyje w Irlandii? Konkretnie interesuje mnie jak drogie jest wynajecie miesz...
    • Hi szukam jakiegoś taniego połączenia lotniczego/autobusowego do Dublina Z gory dzieki Maja
    • Czolem!! czy ktoś próbował dostać się do Irlandii via Londyn posiadając jedynie dowód osobisty a nie mając paszportu? mam sprzeczne informacje na ten temat! Mozecie coś polecić do zobaczenia w Dublinie lub okolicy?
    • Czy rzeczywiście jest tam tak drogo? Trochę mnie przeraziły informacje, że jest to drugi w kolejności kraj pod względem cen po Finlandii w UE. A tak poza tym czy ktoś ma ochotę podzielić się swoimi przeżyciami z wycieczki do tego (jak mniemam) pięknego kraju?
    • zamierzam leciec z dublina do londynu - czy na tej trasie tez czeka na mnie oficer imigracyjny?? jak wyglada kontrola?? prosze o jakies informacje!
    • Za ok 2 mce jade tam do pracy.Jakimi liniami leciec ,aby bylo tanio i dobrze? Nie chce leciec przez LONDYN.Czy mozna jakos inaczej??Moze ktos lecial???A moze ktos wybiera sie tam tez? Bedzie razniej.Ja musze dostac sie do CORK.PROSZE PORADZCIE.....
    • Dzień dobry. Interesuje mnie w jaki tani sposób mogę dostać się do Irlandii? Był już ktoś może i byłby w stanie podać jak wygląda to cenowo? Oraz w jaki sposób można zminimalizować koszty podróży. Słyszałem o liniach lotniczych latających z Pragi. Mógłby ktoś potwierdzić? Mam zamiar odbyć w pierwszym lub drugim miesiącu wakacji miesięczną podróż do Irlandii -- cel zarobkowy, mógłby również ktoś wypowiedzieć się na ten temat? Dziękuje z góry.
    • Irlandia (10)

lecę na parę dni . czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsca. będę dysponował samochodem .
    • Chciałabym zapytać osoby, które znają temat i były w Irlandii w różnych okresach... Mam możliwość wyjazdu kilku tygodniowego, głównie będę w Dublinie, ale planuję też zwiedzić okolice w miarę możliwości. Stąd moje pytanie, kiedy najlepiej jechać, kiedy pogoda jest najlepsza - myślałam o przełomie sierpnia i września ale może czerwiec, lipiec byłby lepszy? Mam zamiar przejrzeć stare posty, ale może znajdziecie równiez czas, żeby napisać jakie miejsca w bliższej/dalszej okolicy Dub...
    • Witam Planuje wycieczke obiazdową po irlandii. Zastanawiam sie jaki wariant wybrać. Czy jechać w 2 osoby i zwiedzac , czy wykupić wycieczke, gdzie mnie dowiozą wszedzie. Problem - jest bardzo mało ofert wycieczek do Irlandii. Nie chciałbym sie też zrujnować finansowo. Bardzo prosze o wskazówki - co radzicie?
    • Chce za tydzien leciec na kilka dni do Irlandi i zastanawiam sie czy moga mnie na granicy spotkac przygody podobne jakie maja miejsce na granicy brytyjskiej? Czy ktos wie cos na ten temat? Prosze o odpowiedz.
    • prosze o info ile kosztuje wypożyczenie malego auta w irlandii i jak najtaniej dolecieć do Dublina lub Shanon? A może jeszcze jakieś wskazówki co do Irlandii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna