IP: *.torun.mm.pl 15.01.04, 19:16
Za ok 2 mce jade tam do pracy.Jakimi liniami leciec ,aby bylo tanio i dobrze?
Nie chce leciec przez LONDYN.Czy mozna jakos inaczej??Moze ktos lecial???A
moze ktos wybiera sie tam tez?

Bedzie razniej.Ja musze dostac sie do CORK.PROSZE PORADZCIE.....
Obserwuj wątek
    • jita Re: IRLANDIA 16.01.04, 10:05
      W takim razie można np. Ryanair'em z Niemiec prosto do Irlandii.
      ps. trzeba być świadomym, że do Irlandii nie mają prawa wstępu osoby, które
      znajdują się na brytyjskiej liście osób niepożądanych. Wynika to z porozumienia
      irlandzko-brytyjskiego o wzajemnej ochronie granic
      • Gość: goga Re: IRLANDIA IP: *.torun.mm.pl 16.01.04, 11:00
        A jak mam legalna prace to moga byc problemy??Co to znaczy lista niepozadanych
        osob??Napisz""""""""
        • Gość: goga Re: IRLANDIA IP: *.torun.mm.pl 16.01.04, 18:32
          PLISSSSSSS>>>>>>>>>>>>>>>>>
          • Gość: art Re: IRLANDIA IP: *.jzo.com.pl 19.01.04, 10:51
            jak masz legalna prace i wszystkie dokumenty w porzadku to nie masz sie czego
            obawiac. ja bym ci proponowal sprawdzic www.easyjet.com mieli ostatnio wylot z
            pragi do londynu za 50 koron czeskich czyli jakies 8pln!!! juz w pradze
            bedziesz wiedziec czy wjedziesz do anglii. a jak wjedziesz do anglii to na
            pewno wiedziesz do irlandii! ja jechalem przez londyn do dublina na kurs jezyka
            angielskiego! nie bylo najmniejszego problemu!!!
            pzdr
            • Gość: dredziara Re: IRLANDIA IP: 195.150.94.* 20.01.04, 18:04
              no ja lecialam ryanair bo wtedy easyjet o ile pamietam bynajmniej nie mialo
              biletow za taka sume o jakiej tutaj piszecie... no i lecialam z brukseli,
              tylko oczywiscie trzeba tam dojechac... no i naprawde jak masz legalna przce
              to co sie martrwisz :) powodzenia, a cork jest sliczne - ciesz sie ze nie do
              dublina :)
              • Gość: art DO DREDZIARY!!!! IP: *.jzo.com.pl 21.01.04, 09:44
                napisz mi czemu dublin wg ciebie jest do bani a cork nie. prosze o opinie...
                ja tez nie przepadam za dublinem ale wiele osob mowilo mi ze cork jest do kitu.
                czekam na info
                pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka