Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      dynamiczny

dynamiczny

(3 wyniki)
    • W związku z dynamicznym rozwojem SHOWBIKES MOTORCYCKLES poszukuje Asystentki ds. Sprzedaży Części i Akcesoriów Motocyklowych miejsce pracy: Warszawa - Bródno Opis stanowiska: sprzedaż części i akcesoriów motocyklowych – bezpośrednia oraz za pośrednictwem internetu, dbanie o ekspozycję towarów, kreowanie relacji z hurtowymi odbiorcami części zamiennych. Wymagania: wykształcenie min. średnie, znajomość obsługi komputera i programów biurowych (MS Office), łatwoś...
    • ------------------------------------------------------------------------------ -- Mam zamiar nabyć na wiosnę Suzuki GsxR 750. Ze względów finansowych interesują mnie roczniki 90-93. Prosiłbym każdego kto mógłby mi udzielić jakichkolwiek informacji o tym motocyklu o wypowiedź: na co zwrócić uwagę przy kupnie, czy wogóle warto nabyć ten motocykl /ewentualnie co z konkurencji:VFR,ZXR,YZF/, paliwożerność, koszty eksploatacji.... Jestem czytelnikiem ŚM od 1998 i w tym okresie nie był...
    • cześć!!! po długoletniej przerwie mam zamiar dosiąść sprzęta. zamiast jawy 350 chyba wspomnianą w tytule kawusie er5, a to głównie ze względu na cenę (chcę kupić nówkę-cena poniżej 20 tys. wydaje się być ewentualnie do przyjęcia, tzn chyba uzbieram :)))))))) szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia o tych wszystkich maszynach które się kręcą wokół, dlatego PROSZĘ O RADĘ!!! -czy jest jakaś rozsądna alternatywa dla kawusi przy danych środkach??? -co powinienem wiedzieć o er5? m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się