Forum Czas Wolny, Hobby Audio-wideo
ZMIEŃ
      dynamiczny

dynamiczny

(3 wyniki)
    • Witam, Chciałabym się dołączyć do dyskusji z takim pytaniem. Niedawno przeprowadziłam się do własnego mieszkania, trzy pokoje, 65m2. Szczęściem moim jest duza jak takie mieszkanie sypialnia, w której uwielbiam spędzać wieczory, w łóżku z książką albo oglądjąc filmy na komputerze. No właśnie, na komputerze, a nie telewizorze. Poświęciłam wczoraj cały dzień na przeglądanie różnych porównywarek cenowych i wybrałam dwa potencjalne modele. Oba 32 cale, HD ready, oba japońskie - ko...
    • O co chodzi z tymi wszystkimi mocami napisanymi na głosnikach bądź na wmacniaczach, jest ich tyle że można zgłupie.Oto przykłady -moc muzyczna -moc muzyczna DIN -moc skuteczna -moc dynamiczna -moc znamionowa -moc RMS -moc PMPO -moc wyjściowa -maksymalna moc wejściowa -znamionowa moc wejściowa I jak tu mam kupić głośniki do kina domowego skoro ile głośników tyle oznaczeń? Co te wszystkie moce oznaczają??
    • Przęt w składzie: cyfrowy procesor dźwięku Technics SH-GE90 z wejściami mikrofonowymi, mikrofon Philips czułość -80dB, deck Pioneer (model 550S), słuchawki. Problem: Wyraźny, głośny szum podczas nagrywania i podsłuchu (bez nagrywania). Wykluczam problem z magnetofonem, bo z nagrywarką CD jest tak samo. Szum praktycznie zanika gdy: 1. dotykam ręką metalowej oprawki wtyczki mikrofonu 2. dotykam ręką metalowej oprawki wtyczki słuchawek 3. efekt jest w przypadkach (1) i (2) lepszy, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się