dynamiczny

(5 wyników)
  • Panie Januszu, martwie sie bardzo o corke, jest apatyczna...nie ma chlopaka, chociaz bardzo by chciala, zadnej checi do zycia...co sie dzieje, od 3 lat mieszkamy za granica corka chodzi tutaj do szkoly i uczy sie fryzjerstwa...chce tutaj zostac i pracowac. Czy to dobry pomysl, i co z jej brakiem energii??? Czy fryzjerstwo to dobra profesja dla niej??? Corka urodzila sie 18.01.1992 jej wibracje wlasne to: A-3 K-2 I-1 L-1 N-1 O-2 R-2 S-1 T-1 Dziekuje serdecznie i pozdrawiam bardz...
  • moja data ur. 23.03.1972 o godz.23.10 prosze o interpretacje mojej daty urodzenia, co mnie czeka?, jak dalej ułóży sie moje zycie? Dziekuję!
  • Daty(4)

Witam Pana. Żona podesłała mi link do Pana.:) Moja data urodzin to 17 styczeń 1973. Napisałem post ale gdzieś mi zniknął i piszę jeszcze raz, Stoję przed awansem, ale czy go dostanę? Czy z mojej daty można coś wyczytać. Czy można zmienić jakieś numery litery bym w kńcu ruszył do przodu? Jeśli znalazłby Pan czas to proszę napisać. Ciągle stoję w miejscu jak zaklęty nic do przodu ruszyć się nie mogę. Pozdrawiam MM
  • Panie Januszu jestem w okresie poszukiwania pracy, czy może Pan mi podać jaki to dla mnie byłby dobry okres na szukanie pracy. ur. 30.03.1978 r. Dziękuję
  • Chodzi mi o to czy jak ktos jest powiedzmy w drugim szczycie, ktory trwa powiedzmy od 35 do 39 i dziala na niego wibracja powidzmy 5 to czy ta wibracja przez caly ten okres dziala z taka sama sila czy powidzmy w koncowym okresie tego przedzialu slabnie na rzecz wibracji a 3 szczytu, ktory zaczyna sobie gdzies tam dzialac? Czy granica jest ostra tzn nagle ta wibracja wraz z koncem okresu przestaje dzialac z dnia na dzien? Czy wczesniej wiedzac o drodze zycia mozemy pobudzic ba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się