dynamiczny

(6 wyników)
  • Kilka razy czytałem, że pomimo, że do harmonii relacji niezbędne są w synastrii trygony i sekstyle, które łagodzą i harmonizują związek to jednak same trygony i seksytyle usypiają związek i czasami jest tak słodko, że „nie chce się chcieć”. Potrzebne są również aspekty dynamiczne, które dają iskrzenie i ciągłe zainteresowanie partnerem.Pytanie jakie aspekty? Ciekaw jestem opinii, które w takim razie aspekty dynamiczne mogą dawać takie ciągłe zainteresowanie ale tak a...
  • Trójkąt dynamiczny - kwinkunks, kwadratyra i sekstyl. Czy spotkał ktoś jakiś opis tej figury?
  • Poza przypadkiem zgonu w rodzinie, co jeszcze , a gdzie bedziemy szukac zejscia ojczyma , macochy jesli osoba nie jest zorientowana ? Co jeszcze poza wymienionym faktem pomaga wam ustalic godz.
  • Jeśli jedna osoba ma slonce z merkurym pomiedzy 9 a 14 stopniem barana i w tych stopniach przechodzi właśnie wezeł północny mu w tranzytach. A druga osoba ma w tych stopniach jego midpunkt słonca-ksiezyc i w tym właśnie czasie poznają sie.. Węzły są karmiczne..spotykamy sie żeby coś nauczyc sie od siebie? Czy ja dobrze myśle?
  • Figura WACHLARZ. Znacie? Czekam na sugestie....
  • Dzień dobry, gdzie można znależć teksty na temat horoskopów harmonicznych? Co to jest i po co się wykreśla takie horoskopy? Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się