Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      dynamiczny

dynamiczny

(4 wyniki)
    • Kiedyś już się o to pytałem (także na sfd.pl - może jest tam paru speców, ale większość to jakieś dramatyczne głąby). Chciałbym zrobić jakąś przerwę w nabieraniu masy, dać odpocząć ścięgnom w rękach i zgubić parę kilo. Myslałem o redukcji w połączeniu z robieniem ćwiczeń na wyskok, ale ustaliliśmy, że przy ujemnym bilansie mięśnie nóg nic nie zyskają. Teraz mam taki pomysł. Może zmienić ćwiczenia na mieszankę rzeźby, delikatnych aerobów i wyskoku (element dynamiczny, nie siłowy) z ...
    • Witam, Chce kupic. Jestem nieduza kobieta (158 cm wzrostu, waga 48 kg). Chodze codziennie na basen, ale plywam tylko zabka (ale naucze sie tego kraula, nie dam sie:). Miesne bicepsu wygladaja calkiem calkiem, chcialabym jeszcze popracowac nad tricepsem. Chce kupic ciezarki do cwiczenia w domu. Jak ciezkie powinny byc? Po 1 kg? Ciezsze? Z gory dziekuje za porade:) Pozdrawiam, z.
    • tai chi(4)

co myślicie o tai chi? czy jest tu ktoś kto ćwiczy tai chi? prosze o jakieś wskazówki co do tego rodzaju ćwiczeń.
    • Co lepsze żeby szybciej schudnąć???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się