Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      dynamiczny

dynamiczny

(9 wyników)
    • Wczoraj, wersja 2,0 TDI 140 KM z sześciobiegową skrzynią w wyposażeniu Stylence czyli: wszystko co byc powinno:) Auto piekne, w środku 'to co Qrakki lubia najbardziej':) Niestety ma jedną wadę - jest dla mnie w tej chwili nieosiągalne:/ Myślę, że może namieszać trochę w klasie 'Scenica'. wg. mnie jest napewno najładniejszym autem tego segmentu. Jeżeli dodać do tańszych aut konkurencji identyczne wyposażenie to okazuje się, że tylko C-MAX jest tańszy. pzdr. Q
    • Kompakcik(19)

1490kg masa wlasna, 270,9cm rozstaw osi, cena 91400zl - to kilka parametrow jednego z samochodow KOMPAKTOWYCH dostepnych na polskim rynku... Przeciez takie bydle ma tyle wspolnego z samochodem kompaktowym, co kompakt w toalecie z kompaktem CD Albo ja sie starzeje, albo swiat zglupil totalnie. Wiekszosc samochodow jest reklamowana jako dla "mlodych i dynamicznych', pojemnosc bagaznika wyznacza ilosc zestawow z kijami golfowymi, z tylu moze byc ciasno, bo to dla mlodych i dynamicznych, kons...
    • "Volvo reklamuje model S60 z nowym silnikiem diesla Firma Volvo Auto Polska rozpoczęła zaplanowaną do 21 listopada kampanię reklamową pod hasłem ”Nowy diesel Volvo S60”. Grupę docelową Volvo S60 stanowią głównie mężczyźni, choć 20 proc. kupujących ten model to kobiety. Celem kampanii jest poinformowanie potencjalnych klientów o wprowadzeniu do modelu S60 pięciocylindrowego silnika diesla nowej generacji. Kampania prasowa składa się z trzech odsłon (”PowerR...
    • Czytam Wasze forum od jakiegoś czasu, ale jakoś nie miałem śmiałości... Na codzień pomykam :) autkiem o mocy całych 30KM, tak że do perfekcji mam opanowane ułatwianie wyprzedzania mnie przez innych, niekoniecznie w miejscach i sytuacjach do tego odpowiednich. Docelowo planuję jeździć zawodowo, 2 mies. temu zrobiłem C+E.. pozdrawiam
    • z powodu braku pracy,(niestety). Gdyby znalazł się ktoś, który zatrudniłby mnie w branży samochodowej na terenie WARSZAWY lub okolic,to na pewno by na tym nie stracił.... Pozdrawiam forumowiczów
    • Jeszcze chwila a zaczne glowa tluc w kierownice i wtedy do reszty zdurnieje- o ile wczesniej nie uczynia tego przedswiateczni kierowcy snujacy sie ulicami. I nie o szukanie miejsca do parkowania mi chodzi a o zwykle przemieszczanie sie. Obrazki z dwoch ostatnich dni- -wczoraj, godz.13 parinkg pod Geant.Wracajac z wozkiem do samochodu widze- ale nie wierze, ze to widze-wozek puszczony samopas pomiedzy autem moim a sasiadujacym.Wozek zapakowany, w samochodzie obok otwarte drzwi a czl...
    • Walka o wizerunek BMW w Polsce (PAP/09-02-2004 10:33) Agencja Polymus Integrated Communication przygotowała nową kampanię wizerunkową dla BMW Polska. Tematem jest jeden z najnowszych modeli BMW X3 - pisze Wojciech Surmacz w "Pulsie Biznesu". Jak podkreśla Ania Król, public relations manager Polymus Integrated Communication, agencja chce osiągnąć dwa cele. Pierwszym jest, rzecz jasna, prezentacja nowego produktu BMW X3 na polskim rynku, przedstawienie go jako wszechstronnego ...
    • Kierowca to zwierzę myślące - nie zdałby przecież egzaminu i zabiłby się na pierwszym wyjeździe z parkingu, gdyby był kompletnuym matołem, no nie? A wszakże można dojść do całkiem innego wniosku obserwując styl jazdy większości kierowców marnotrawiących nie tylko paliwo ale i mechanizmy samochodu - klocki, tarcze, sprzęgła, amortyzatory, opony, przeguby napedowe - tylko po to, by jechać szyciej. No właśnie - "jechać szybciej", a nie - "dojechać szybciej". Bo sekundy i pojedyncze ...
    • Ciagle slysze te opinie - w Warszawie jezdza jak szaleni, po chamsku, bezwzglednie, szybko - ale nie bylam jeszcze nigdy w Warszawie swoim autem. Pytanie do warszawiakow i do tych, ktorym zdarzalo sie jezdzic po Warszawie i moga porownac ze swoim miastem: czy to rzeczywiscie prawda? Co takiego robia kierowcy w Warszawie, ze tak nieprzyjemnie podobno sie tam jezdzi? To co sama moglam zaobserwowac to nieuprzejmosc i pospiech kierowcow autobusow i tramwajow - czesto daja sygnal odja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się