Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      dziurawiec

dziurawiec

(3 wyniki)
    • Mam do Was pytanie bo tak czytałam wątek o Cinie. Znacie jakiś lek należący do tryptanów który można brać razem z tabletkami antykoncepcyjnymi? Ja nie mam nasilenia objawów migren przez pigułki lecz przez stres :D ach te studia =_= W każdym razie wyczytałam że Cinie ma w sobie wyciąg z dziurawca a to obniża działanie pigułek :/ Nie mam już siły na zwykłe przeciwbólowe bo czuje że rozpada mi się żołądek. pomóżcie :)
    • nerwy (9)

Kiedys juz byla o tym mowa. Ale mysle, ze warto wrocic do tematu stresu i nerwow ... Ostatnio mialam sporo klopotow osobistych i musze Wam sie przyznac, ze oprocz migreny okropnie bolalo mnie serce :( Nie moglam spac, a jak dluzej polezalam to nei moglam wstac (uczucie jakbym miala polamane zebra) Poniewaz problemyt maja to do siebie, ze nie znikaja zazwyczaj z dnia na dzien, moje stersy tez nie ucichaja tak po prostu. I pomyslalam sobie, czy nie wspomoc sie jakims Deprimem, albo ...
    • Dawno tu nie zagladalam ,brak czasu no i dwa miesiace bez Mg.Dostalam od znajomych nazwe nowego leku ktory ukazal sie w Niemczech nazwa to-"PETADOLOR"ponoc typowy na migrene no i skuteczny,jak cos wiecie na temat tego leku prosze o informacje.W lutym wybieram sie do neurologa i zapytam ale moze juz teraz ktos go mial?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się