karola.v 08.06.06, 21:25 Chciałabym kupić kamerę cyfrową.Nie znam sie wogóle na tego typu sprzęcie i dlatego proszę mi doradzić jakąś fajną Chcę na to przeznaczyć 2,5 tyś. Acha i mam jeszcze pytanie-jakiej jakosci są zdjecia robione na kamerze? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: Kamera cyfrowa-doradzcie emamy 08.06.06, 21:55 zdjęcia rewelacyjne nie są ja kupowałam swoją kilka miesięcy temu i wybrałam wersję najwygodniejszą, czyli taką z nośnikiem DVD. Kupujesz (na Allegro) mini płytki DVD i kamerka na niej nagrywa, pózniej wkładasz ją do kompa lub odtwarzacza DVD i oglądasz bez żadnego przegrywania. Można też ją przegrać na inną płytkę DVD - jeśli chcesz mieć kopię. Jakość nagrywania jest OK, jak kupowałam mogłam wybierać tylko między kamerkami SONY, bo inne firmy takich nie robiły, ale podobno sie to już zmienia. Kupiłam w sklepie internetowym fotobasia w dobrej cenie - 600 zł niższej niż w sklepie w moim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: Kamera cyfrowa-doradzcie emamy 12.06.06, 10:43 Dzieki jusytko Podbijam wątek moze jeszcze ktoś mi coś poleci... Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: Kamera cyfrowa-doradzcie emamy 12.06.06, 11:04 ja też polecam dvd, wiadomo jest droższa ale nie trzeba już tyle zachodu z przegrywaniem filmów na płytki,ja niestety mam ten "zachód" z przegrywaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
taormina Re: Kamera cyfrowa-doradzcie emamy 12.06.06, 16:34 Ja polecam kamerę z twardym dyskiem. Nie musisz kupować żadnych płytek, nagrywasz na twardy dysk, jak w komputerze. Możesz to potem oczywiście zrzucić na kompa i wypalić płytę. Bardzo wygodne, jak się dobrze rozejrzysz, to znajdziesz taką kamerę za około 2500-2700. My mamy JVC. Odpowiedz Link Zgłoś